Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7015) cocka válasza MaCS_70 (#7014) üzenetére


cocka
veterán

Azt hogy érted, hogy PC-ben? USB-s modemmel?

Ha már a mobilnetnél tartunk, mondok egy fura anomáliát. Egyszerűen nem tudom mit rontok el egy SIM kártyabehelyezésnél.

Szülinapokra szokott mostanában adni a Telenor 1 napra korlátlan netet. Mondom na itt az alkalom végre kipróbálni, hogy mi a helyzet sebesség terén.

Egy trékomos "kontroll" SIM-et is használtam.

4G router: Archer MR200. Beleteszem a Telenor SIM-et, amire megadták az 1 napos korlátlan okosságot és egyszerűen nem ismerte fel a router. Gyakorlatilag úgy viselkedett, mintha nem is lenne benne SIM. Többször próbáltam, ki-betenni a kártyát, csak egyféleképpen lehet, szóval nem tudom mit ronthattam el.
Átrakom a trékomos kártyát, működik. (APN persze átállítva)

Mondom jó, akkor átteszem mifibe: Huawei E5577s. Telenor SIM-et nem ismeri fel, mintha nem is lenne benne SIM, szóval egyszerűen el se jutok odáig a router felületén, hogy APN-t tudjak cserélni, mert nem látja a kártyát. Ha látná, be tudnék lépni abba a menübe, ahol APN cserélhető. Szituáció hasonló: berakom a Trékom SIM-et és működik.

Berakom a telefonba a Telenor SIM-et és működik, bár igaz, hogy az egy butateló, de ott egy kis ajtócska tartja a SIM-et a helyén, a másik két esetben viszont nem.

Berakom Huawei E3372h modembe a Telenor SIM-et és működik. (kihúzni mondjuk borzasztó necces)

Most akkor a kártya hibás vagy az eszközök?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.