Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5007) 8 válasza radio100jozs (#5006) üzenetére


8
senior tag

"Még hálózati előny sincs"

Ha hiszed ha nem, vannak olyan helyek, főleg vidéken, erdősebb területeken, hegyes-völgyes környéken, ahol tmobile egyáltalán nincs, vagy nagyon-nagyon gyenge, de telenor van. Vagy épp fordítva.

De egyéb preferencia/kényszerítő tényezők miatt is előfordulhat, hogy valaki nem akar/tud valaki tmobile-nál új kártyát venni, és ha kevés adatra van szüksége (mondjuk 10-20MB/hó m2m adat) akkor elenyésző a többletköltség. Pl. ahol használni akarja ott éppen jobb a telenor lefedettsége (beltéren vagy kültéren) vagy tmobilenak nincs is, vagy a tmobile nem ad neki fennálló vagy múltbéli tartozás miatt, vagy vmiért feketelistás náluk, vagy valaki a többi telenor előfizetése mellé ki tud alkudni 7Ft/MB-nál kedvezőbb árat, vagy mondjuk a közelében csak telenor kirendeltség van és nem akar sokat utazni ha valamiért személyesen be kell menni ügyet intézni, vagy csak mert nem szereti tmobilet.

Sok ok lehet a gazdasági megfontoláson kívül, akkor is, ha fillérre kiszámolva olcsóbb valami.

[ Szerkesztve ]

50.000Ft (!) jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Raiffeisen ajánlókód számlanyitás akár +60k Ft. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. Privát üzenetben küldöm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.