Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1002) bacus válasza LámaZ (#998) üzenetére


bacus
őstag

"Miért van itt ennyi hozzád hasonló fórumozó, aki ezt a fórumozást egy harcnak tekinti, amelyben le kell győzni a másikat, bebizonyítani, hogy hülye?"

1. Harc a megtévesztő információk ellen. Ird be egy hentes topikba, hogy az igazán jóizű párizsi ZÖLD. Szerinted annyiban hagyják? Nagyon remélem, hogy nem.

2. Itt nem arról van szó, hogy le akarok (más nevében nem tudok nyilatkozni) győzni valakit, sőt, az első hszben még melléd is álltam, hogy TE nem passziv antennáról beszéltél, hanem átjátszó repeaterről.
A baj, hogy utána kifejtetted, hogy márpedig de, holmi alufóliával árnyékolt, irányba állitott házi barkács gányolást is már repeaternek nevezel, meg antenna boosternek, amivel kinyilatkoztattad, hogy nem elég, hogy nem tudod miről beszélsz, fogalmi zavaraid vannak, de még ragaszkodsz is az álláspontodhoz.

Összefoglalva:
- minden hamis információ ellen küzdeni kell, mert ez az egyetlen módja, ha majd párizsi témában keresem a tutit, akkor bízhatok benne, hogy nem vezetnek félre, ott is lesz valaki aki harcol a "zöld" elmélet ellen.
- a pokolhoz vezető út is jószándékkal van kikövezve, így elhiszem, hogy segíteni szeretnél, de légyszives, tedd ezt olyan témában, amiben 100% biztos vagy, legalábbis azután, miután 4en elmondták, hogy nincs igazad. Az első hozzászólásoddal semmi baj nincs, megirtad, segiteni akartál, kijavitottak. Itt kell abbahagyni.

Ha még szeretnél valamit, akkor azt tedd privátban.

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.