Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) PEPE85


PEPE85
(senior tag)

Gondoltam nyitok egy ilyen témát, mivel mostanában így, hogy a Pannon-nál ingyen lehet bárhol, bármikor net-elni(gprs+edge+3g), T-mobil-nál akik bejutottak a tesztre azoknak is ingyen van szóval biztosan vannak rajtam kívül emberek akik élnek a lehetőséggel és használják a mobil szélessávot. :)

Tapasztalataim(GPRS-el ne foglalkozzunk, ha kérhetem, mert az nem hívjuk szélessávnak):

Én a mobil szélessávot egy független Nokia 6680-as telefonnal és egy Pannon 50-es előfizetéssel (havi 1.800Ft, hűségszerződés nincs) használom.

Jelenleg a Déli Pályudvaron ülök a Nagykanizsai vonaton, mert Siófokra megyek (itt van EDGE) és miközben PH-zok egyenletlen szakadés nélkül hallgatok immáron 25 perce winamp-pal egy 128kbit/s-os sávszélességet lefoglaló rádiót. Mielőtt elkezdtem hallgatni teszteltem egyet. Lefelé 135 és 150kbit között volt a sávszélesség, felfelé 64 és 70kbit között. A kapcsolat stabil már 35 perce.

Westendben 3G-vel Interneteztem, ott lefelé 330 és 380kbit között volt a sávszélesség, felfelé nem néztem meg, mert siettem, de legközelebb azt is tesztelni fogom.

GPRS, EDGE és 3G között minden probléma nélkül automatikusan vált, tehát egyik pillanatban 44kbyte/s-el töltök, amikor kimegyek a 3G lefedettségi körzetből, akkor ott még általában van EDGE és akkor visszaesik kb 18kbyte/s-ra.

Videótelefonálást még csak egyszer-kétszer volt alkalmam kipróbálni, de minden probléma nélkül működött hálózaton belülre, jól hallottam és jól is láttam a hívott félt. Amikor T-mobile-ost hívtam, ott kicsit várni kellett míg felépült a kapcsolat, de utánna már az is tökéletes volt.

Összességében nagyon pozitív véleménnyel vagyok ezen szolgáltatásokról, persze január elsejétől amikor fizetőssé válik, nem vagyok meggyőződv róla, hogy akkor is ennyire tetszeni fog, mert valószínűleg elég drága lesz mind a videótelefonálás és az internetezés egyaránt.

Ha valakit ping adatok érdekelnének, akkor annak szomorúan jelentem, hogy 3G lefedettségi területen(ahol 44kbyte/s a letöltési sebesség) 100-as fölötti ping értékek vannak és ha vonaton utazik az ember, akkor előfordul olyan, hogy kb 5mp-ekre néha megszünik az adatforgalom(a vonat sebessége kb 90km/h).

Várom mindenki tapasztalát és az esetlegesen felmerülő kérdéseket a mobil szélessávval kapcsolatban itt meg tudjuk beszélni.

Watch HD movies with Telekom

(#2) Jazz77 válasza PEPE85 (#1) üzenetére


Jazz77
(aktív tag)

Hali!

Nekem is 3G-s telkóm van, de ahhoz, hogy kitudjam használni USIM kártya kéne, csak az a baj, hogy olyan még nincs (T-Mobile)...
Vagy rosszul tudom, és lehet anélkül is? Előre is köszi...:R

Nem mondtam,hogy hülye vagy csak nincs szerencséd amikor gondolkodsz...

(#3) PEPE85


PEPE85
(senior tag)

Feltöltés mobil szélessáv esetén esetében 8kbyte/s körül van. Ping a legjobb vételi körülmények között is kb 150. T-mobile-nál már nem tudsz USIM kártyát kérni. Pannon-nál a simával is megy.

Watch HD movies with Telekom

(#4) csiga997 válasza PEPE85 (#3) üzenetére


csiga997
(őstag)

UMTS-nél a 100-150 körüli ping a legjobb ami elérhető. 100 alatti már csak HSDPA-val lesz lehetséges.
A 8kB/s uplink is rendben van. Ez egyben megegyezik az elméleti maximummal (64kbps) is.

(#5) GodHeart válasza PEPE85 (#1) üzenetére


GodHeart
(senior tag)

csak egy kérdés. laptopról nyomtad!? Mert mobilról ph-zni meg pingelni meg a többi, igen meglehet csinálni symbian révén, meg netrádiót is lehet hallgatni bár erről az egy programról nincs tudomásom, kicsit bonyolult. : )

Mert akkor a ping-nek esetleg a laptop és a készülék közötti kommunikáció is betehet, akár kábel akár kékfog.

[Szerkesztve]

(#6) PEPE85 válasza GodHeart (#5) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

Furcsa lenne, ha az USB kábel miatt lennének nagyok a pingek, nem hiszem, hogy köze van hozzá, ez tünik a legjobb csatlakoztatási módszernek sebesség tekintetében.

Watch HD movies with Telekom

(#7) akom


akom
(senior tag)

És ez előreláthatóan mennyibe fog kerülni ?
Ez akkor ha jolveszem ki a legjobb helyen 384/64 es netet biztosít.

Külföldön mennyibe kerül ? Vagy azt ne is hasonlítsuk össze az itthonival ?

(#8) MUŁĐER válasza PEPE85 (#1) üzenetére


MUŁĐER
(addikt)

helló

érdeklődnék hogy milyen a díjszabása ennek a szélessávnak, tehát ha netezni akarok mobil segítségével számcsóról, az nekem mennyibe fájna? Mert a honlapokon midnenről találtam infót csak erről nem.

szerk: ja, most még ingyenes vagy mi?

[Szerkesztve]

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#9) PEPE85 válasza MUŁĐER (#8) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

Hello, így van, december 31-ig az mms küldés, wapozás, internetezés notebook-kal(tehát a normál internet), videótelefonálás mind mind ingyen van.
A maximum elérhető sebesség 3G lefedettségi területen 48kbyte/s és nekem már ment annyival, de 45kbyte/s körül mindíg megy szóval ez már szerintem elég jónak mondható.

Watch HD movies with Telekom

(#10) Bernardo20


Bernardo20
(senior tag)

Én laptopról szeretnék netezni,de még nagyon láma vagyok a kérdésben,ezért is fordulok hozzátok.

- a vodafone connect card 3g/gprs nagyon tetszik,de nem vagyok tisztába a tarifáival,meg hogy is működik ez.
- a többi szolgltatónál mennyire drága ez a dolog,kinél érdemes megkötni egy ilyen szerződést? tarifák lefedettség. l
egfőképpen Budapest-Pécs vonalon kellene.

Ha tud valaki segiteni kérem tegye meg.

:R

üdv,
Bernardo

(#11) PEPE85 válasza Bernardo20 (#10) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

Én a prefessional user-től messze vagyok, de azért leírok neked egy-két dolgot.

Az már a topic-ból kiderült, hogy a Pannon-nál december 31-ig ingyen net-elhetsz egész Magyarország területén, nagyobb városokban EDGE lefedettséggel (kb 20kbyte/s), 3G Pest egyes részein (kb 45kbyte/s). Ha csak sima GRPS van, akkor kb 5kbyte/s.

Vodafone-nál se 3G, se EDGE szóval marad országszerte az 5kbyte/s havi 3.125Ft-ért 200MB (ez egy vicc és ennek ellenére rentgetegen használják) :)

T-mobile-nál 3G-t nem tudsz használni csak január 1-től. A NET díjszabását ott nemtudom, de annyit igen, hogy a Vodánál drágább ami már elég kemény.

3G-s kártyáért nem érdemes előfizetni. Vodánál megveheted külön a 3G PCMCIA card-ot vagy keresel egyet egy GSM boltban és olyan SIM kártyát raksz bele amilyet akarsz.

Watch HD movies with Telekom

(#12) Bernardo20 válasza PEPE85 (#11) üzenetére


Bernardo20
(senior tag)

Köszi a választ, igazán sokat segitett!:R

de azt nem értem, hogy a vodafone honlapján azt irják, hogy 384kbitel lehet nyomulni. ami kb 45kbyte/s.szóval elivleg ez már 3g nem? igy is hirdetik.
bár még nem volt időm bemenni és megkérdezni.
bár az edge-ről nem nagyon irnak semmit.

arről van hir,hogy december után kb milyen árakat fognak kiszabni?a pannon gsmnél is lehet venni pcmcia kártyát?


azért akarok előfizetni, mert nagyon drága külön a 3g adatkártya 55000ft.előfizetéssel meg 25000..szóval tényleg nem tudom.

(#13) PEPE85 válasza Bernardo20 (#12) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

384kbit az 3G igen, de azt csak külföldön tudod használni a Vodafone-nál és nemtudom hányszor 1000Ft-ot kell csengetned érte(sokszor hidd el), tehát ha az egyszeri 55k-t sokallod a kártyáért, akkor tuti nem fogod ezt igénybe venni.

Minden szolgáltatónál lehet PCMCIA-os kártyát kapni, de mondom, menj be GSM boltba és ott vegyél.

Januártól lesz elérhető a 3G elvileg mindegyik szolgáltatónál.és valószínűleg ugyan annyiba fog kerülni, mint most a GPRS és EDGE, de ha az adatforgalmi korlát ugyan akkora marad mindenhol, akkor még viccesebb lesz ez az egész.

[Szerkesztve]

Watch HD movies with Telekom

(#14) Bernardo20 válasza PEPE85 (#13) üzenetére


Bernardo20
(senior tag)

oké. köszi szépen a felvilágositást.:)) körbe fogom járni a mobil üzleteket és remélem akkor még okosabb leszek a témában.

igen, az adatforgalmi korlát ez nagyon nevetséges!
És eléggé drága ez az egész,persze meg kell fizeni a mobilitást,de azért ez elég durva..

Te a pannon gsm-nél vagy? le tudnád irni, hogy kb mennyibe van ez neked,persze ha nem publikus akkor tárgytalan..:B

(#15) forceberg


forceberg
(veterán)

Kártya csak PCMCIA lesz, sima PC-be való nem?

http://www.flickr.com/photos/4ceberg/

(#16) PEPE85 válasza Bernardo20 (#14) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

Bernardo20: Ahogy már írtam: ''Én a mobil szélessávot egy független Nokia 6680-as telefonnal(most kb 100k) és egy Pannon 50-es előfizetéssel (havi 1.800Ft, hűségszerződés nincs) használom, december 31-ig az mms küldés, wapozás, internetezés notebook-kal(tehát a normál internet), videótelefonálás mind mind ingyen van.''
Ezen kívül mire vagy kíváncsi? A Notebook-om két éve vettem 300k-ért sulinetben amiből 3 X 60-at már részben visszakaptam.

forceberg: Nem igazán értem a kérdést. Asztali géphez volt valaha is ilyen cucc? Tudtommal nem létezik, mert semmi értelme. Hozzákötöd a telefonod a géphez USB-vel, Blutetooth-al vagy a jó öreg infra vagy adatkábellel és már megy is a net asztali gépen.
Ha semmiképpen sem akarsz mobiltelefont használni, akkor tudomásom szerint létezik olyan megoldás, hogy pcmcia kártyát normál asztali konfiggal használj.

Watch HD movies with Telekom

(#17) priusz válasza PEPE85 (#16) üzenetére


priusz
(aktív tag)

Szia PEPE85!
Be tudnád linkelni nekem h hol ír a pannon ingyenes netről, mert engem is érdekelne, de hiába nyomozom nem találok róla infót.
Előre is köszönöm!
Üdv: priusz

Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!

(#18) ABDUL22


ABDUL22
(csendes tag)

Uj lefedettsegi terkep a pannontol!

http://pgsm.hu/sajtoszoba/sajto/2005/lefedettseg.php?PHPSESSID=f1d7acb547fc567ebbf7849f193cd836

by ABDUL

(#19) Zimezoom


Zimezoom
(tag)

De hogy is van ez az ingyenesség? OK, hogy a net access év végéig ingyenes, de a percdíj ketyeg a netezés közben, vagy hogyan?

Pay attention, or pay the price!

(#20) PEPE85 válasza Zimezoom (#19) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

2005. június 15. és december 31. között
- Ingyen küldhet MMS-t mindhárom hazai mobilszolgáltató hálózatába, és
- Ingyenes a Pannon GSM hálózatán lebonyolított csomagkapcsolt adatforgalom is.

Ezt a Pannon-tól idéztem.

Watch HD movies with Telekom

(#21) Digital válasza PEPE85 (#20) üzenetére


Digital
(addikt)

Látom Te nagyon vágod a 3G témát:R Azt tudod-e vidéken (Szeged) mikor lesz elérhető a 3G:F Már rég vettem volna egy 6680-at,de ez az egyetlen dolog miatt nem adtam a fejem még vásárlásra:O

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#22) Gvara


Gvara
(tag)

Debrecen és környékéről van esetleg vkinek EDGE/3G tapasztalata?

(#23) Goose-T válasza PEPE85 (#20) üzenetére


Goose-T
(veterán)

Ez csak új 3G előfizetőknek vagy sima előfizetőknek is van? Van egy Nokia 6230-am, ami EDGE-képes, ha rákötöm otthon a gépre, tudok netezni? Ha igen, mik a beállításai? Csak azért kérdezem, mert már wapozás közben kaptam arről SMS-t augusztusban, hogy elértem az adatkorlátot. Pedig az is EDGE-ről megy, ha van, nem? Az is lehet, hogy sima GPRS volt, mert eléggé vidéken voltam (Tisza-parton). Az előfizetés egyébként céges.

Banyóhoz: https://gsfanatic.com/hu/hirdetes/479788/elado-korg-basszusgitar-multieffekt

(#24) Deep


Deep
(tag)

Engem is izgat a 3G már nagyon habár megvárom amíg a hozzám közel álló voda is bevezeti azt, remélem már végre használható állapotban és használható áron... :) De nem hiszem ,hogy még jövőre is az elején nagyon megérné erre váltani pl. ADSL-ről, mert még nincs az egész kiforrva, hogy tényleg kényelmesen lehessen kényelmes pingekkel stb... bárhonnan használni... pedig már nagyon szeretném.. Megvárom amíg a voda csinál egy kis árversenyt ismét, mert ez vicces most hogy ingyenes, de csak igy meg úgy meg a jövő évi árak sem tisztázottak, de azért kötelezzem el magam... hihi :)

Opera 9.5, Core 2 Duo E6550@3000MHz, iAudio 7

(#25) PEPE85


PEPE85
(senior tag)

Egyszerre válaszolok mindenkinek, az lesz a legjobb.

Digital és Gvara: a 3G kiépítésének üteméről a vidéki városok esetében sajnos nincs publikus információ, EDGE lefedettség általában teljes mértékben van a megyeszékhelyeknél. Letöltési sebesség kb 20kbyte/s.

Goose-T: Lekéred a szolgáltatódtól a beállításokat és már NET-ezhetsz is számítógépen keresztül, de természetesen nem ingyen.

Deep: Vodáról egyenlőre semmi hír, de az tuti, hogy 100-as ping alá senki sem tud menni 3G-vel, mert ez egy ilyen rendszer. ADSL-nek vagy kábelnet-nek nem hiszem, hogy egy pár évig ellenfele lesz, mert ha nagyon kedvesek lesznek, akkor Vodáék adnak mondjuk 500Mbyte-ot bruttó 3.1250Ft-ért, tehát itt most arra gondolok, hogy a 200Mbyte-os limitet felemlik 500-ra, de lehet, hogy túl optimista vagyok.
Mellékesen megjegyzem, hogy nem kell elkötelezned magad.

Watch HD movies with Telekom

(#26) Deep válasza PEPE85 (#25) üzenetére


Deep
(tag)

Nah hát igen, sajna, pedig olyan szívesen váltanám le a Tréé Online előfizumat egy vodásra, ha még kisebb is a sávszél... :( De ez számomra versenyképtelen még a 3125 Ft is meg ezek, szval a ''korlátlan'' vagy na jo :) 20-30 Gb/hó korlát lesz nálam a kulcsszó amikor váltani fogok... ;)

Opera 9.5, Core 2 Duo E6550@3000MHz, iAudio 7

(#27) Zimezoom válasza PEPE85 (#11) üzenetére


Zimezoom
(tag)

És hol lehet még ilyen 3G adatkártyát kapni? Csak ezt a vodást találom mindenfelé... jó olcsóért! :O

Pay attention, or pay the price!

(#28) Zimezoom


Zimezoom
(tag)

...vagy: melyik a legolcsóbb 3G-s telefon mostanság?

Pay attention, or pay the price!

(#29) PEPE85 válasza Zimezoom (#27) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

GSM boltokban nézz körül.

Samsung SGH-ZM60 49.990Ft 2 éves szerződéssel a T-mobile-nál és csak náluk lehet kapni(van kamatmentes részletfizetés is). Nec-nek vannak elég olcsó 3G-s telefonjai, de azok ritkák itthon. A többi márkák közül nem igen tudok olcsó modellt.

Watch HD movies with Telekom

(#30) Zimezoom válasza PEPE85 (#29) üzenetére


Zimezoom
(tag)

Köszi! :R

Pay attention, or pay the price!

(#31) Deep


Deep
(tag)

Hogy ne higyjétek hogy részrehajló vagyok íme egy link, végre úgy néz ki kezd észbe kapni a Trééé , ez egy tényleg nem csak hangzatos, hanem valós árcsökkentésnek, kedvezménynek tűnik persze az előző árakhoz viszonyítva...

Bővebben: link

Na de mivel én is valamilyen szinten márkahű vásárló vagyok ezért megvárom a vodafone hasonló lépését, ennek kizárólag azért örülök, mert a voda szinte 100% hogy ha picivel is de ennél kevesebbért fogja nyomatni :D

Opera 9.5, Core 2 Duo E6550@3000MHz, iAudio 7

(#32) PEPE85 válasza Deep (#31) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

Ezt a hírt nem közölni a hírek között kész büntény.
1GB-os csomag 9.900Ft-ért nagyon jó ár és tény, hogy mobil Internet terén mindíg is a Vodafone volt a legjobb, szóval ha ez alá megy januártól a piros szolgáltató, akkor én tuti benevezek rá és mivel EDGE-t nem építettek ki sehol, ezért simán adhatják olcsóbban ezt is.

A Pannon 12.990Ft-ért kínálja ugyan ezt október 18-tól, ami valjuk be önmagágoz képest nem is rossz.

[Szerkesztve]

Watch HD movies with Telekom

(#33) Viktor0610


Viktor0610
(titán)

Most volt nálunk pannonos Mobil szélessávos oktatás, tanultam keveset.
1. A 3G-nél a letöltési sebesség -közel- állandó lesz, mindig a készüléktől függ majd, az elméleti határ (ha lesz olyan készülék, ami kihasználja) 2 Mbps.
2. A lefedettség csak a fizetőképes kereslet ''felett'' lesz kiépítve -magyarul 100%-os területi lefedettség nem lesz.

Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD

(#34) Jégkokó válasza PEPE85 (#32) üzenetére


Jégkokó
(veterán)

Hát nem tudom, hogy mennyire jó ár az ha 10 ezret kifizetsz 1 giga letöltésért.Mert szerintem 3-4 ezer ft nál nem lenne szabad többe kerülnie

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#35) PEPE85 válasza Viktor0610 (#33) üzenetére


PEPE85
(senior tag)

Viktor0610: Hol dogozol ahol ilyen oktatások vannak?
Tudsz olyan mobilt mondani, ami 384kbit-nál gyorsabb letöltést tud?

Jégkokó: Vezetékes szolgáltatás keretén belül sem kapsz szélessávú net-et Magyarországon 3-4000Ft-ért. :D Arra még azért várni kell, amíg konkurenciát jelentenek majd a mobil szolgáltatók a vezetékesekkel szenben.

Watch HD movies with Telekom

(#36) Viktor0610 válasza PEPE85 (#35) üzenetére


Viktor0610
(titán)

A Pannon egyik partnerének dolgozom, ilyen oktatás minden üzletben volt/lesz.
Egyelőre nincs olyan 3G-s telcsi, ami 384 kbps-nál gyorsabb letöltést tudna, de ami késik, nem múlik... ;] Többet ne kérdezzetek, én is csak azt tudom, h. lesz...

Jégkokó:
Ami késik, nem múlik -ez igaz az árakra is...

[Szerkesztve]

Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD

(#37) Jégkokó válasza PEPE85 (#35) üzenetére


Jégkokó
(veterán)

Egyk nap láttam valami olyan reklámot, hogy t mobile 3 kártya és 990 Ft ba került valami 1 gigabájt, de lehet hogy félre néztem.De végülis ez volt benne a lényeg

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#38) Jégkokó válasza Jégkokó (#37) üzenetére


Jégkokó
(veterán)

ja aztelfelejtettem hozzá irni, hogy az 3G kártya volt

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#39) FireLord


FireLord
(aktív tag)

Pannon 3G/Edge már az egész országban elérhető? Vagy hol lehet ennek utánanézni?

(#40) Viktor0610 válasza Jégkokó (#37) üzenetére


Viktor0610
(titán)

Jól átejtettek téged a T-Mobile marketingesei... ;]
A (normál áron 1990 Ft-os) Net 50 (tehát 50 MB forgalmat magában foglaló) csomagot adják akcíósan 990 Ft-ért. A ~1 gigás (1000 MB-os) 10 k HUF.

FireLord:
Pannon 3G/Edge már az egész országban elérhető?
A lakósság 50%-a eléri az EDGE-et (Budapest, nagyobb megyeszékhelyek, az Budapest-osztrák határ irányában és a Balaton körül), 3G lefedettség Budapest belvárosában van.
Valószínűleg 100%-os területi 3G/EDGE lefedettség soha nem lesz (vagy nagyon sokára) -csak ott, ahol fizetőképes kereslet van/lesz rá...
Utánanézni az aktuális ''állásnak'' 3G/EDGE ügyben ezen Bővebben: link az oldalon tudsz, a Tudnivalók menüpontban.

[Szerkesztve]

Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD

(#41) Viktor0610 válasza Viktor0610 (#40) üzenetére


Viktor0610
(titán)

lakósság=lakosság... :B
Tudom, néha furcsán töröm a magyartot...

Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD

(#42) Jégkokó válasza Viktor0610 (#40) üzenetére


Jégkokó
(veterán)

Hu bazz az elég sok 1000 megáért annyi pénz szerintem, 50 megáért meg szintén sok az a 990 ft.Mellesleg nem tudod azt, hogy ha hétfőn adták le a pannonál a telefonomra a rendelést nokia 6230i , akkor az szerinted meg lesz még ma?

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#43) Viktor0610 válasza Jégkokó (#42) üzenetére


Viktor0610
(titán)

Amikor azt mondod, h. sok 50 MB-ért 990 Ft, vagy 1990 Ft, ne felejtsd el, h. (megfelelő eszközökkel - laptop+telcsi) bárhol igénybe veheted (az más kérdés, h. a sebesség sok helyen nem szélessáv-szintű), nem vagy helyhez kötve -mint pl. ADSL. Mégegy. Ez bevezető ár, természetesen menni fog lefelé...

A telefonnal kapcsolatban nem tudok segíteni, nem ismerem ennek a logisztikáját. Esetleg a 1220-at megpróbálhatod...

Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD

(#44) Jégkokó válasza Viktor0610 (#43) üzenetére


Jégkokó
(veterán)

Viszont ha jól emléksezm, akkor volt valami 500 megás gprs csomag a pannonál valami 4000 Ft ért vagy mennyiért, akkor az 50 mega hogy kerülhet 2000 Ft ba?:F

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#45) Viktor0610 válasza Jégkokó (#44) üzenetére


Viktor0610
(titán)

A Pannonnál az 500 megás csomag ára 6250 Ft (csak este/hétvégén lehet használni a forgalmi keretet), ez a csomag okt. 18-ától megújul és 6990 Ft-ba kerül majd, viszont ''cserébe'' bármikor lehet majd netezni/WAP-olni vele.
Azért vannak így kitalálva a csomagárak, mert nem biztos, h. nekem kell az 500 MB, akkor megrendelem az eggyel kissebbet, viszont ''elfogadom'', h. így többre jön ki az 1 kB-ra eső díj...

Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD

(#46) Deep válasza Jégkokó (#44) üzenetére


Deep
(tag)

Nem b...gatásképpen, de utánanézhetnél picit előtte annak amire ''úgy emlékszel'' mert a pletyka és a félre információk is sajna igy kezdődnek ;)

Opera 9.5, Core 2 Duo E6550@3000MHz, iAudio 7

(#47) Jégkokó válasza Deep (#46) üzenetére


Jégkokó
(veterán)

N aennek most pont nem néztem ekötte utána, hanem engem az tévesztetett meg, hogy ugy reklámozták, hogy az 1000 megás csomag kerül 990 Ft ba.Meg azt nem irták oda , hogy az a kártya nemkerül pénzbe.Mert az is pénzbe kerül nem is keésbe és még van valami hűségszerződéses hülyeség meg minden.

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#48) Deep válasza Jégkokó (#47) üzenetére


Deep
(tag)

Na igen, ez nagyon Tréééé Mobilos szokás, tehát nem hazudtolják meg magukat, persze nagyon jó kis zenés klippek ezek a reklámok :D

Opera 9.5, Core 2 Duo E6550@3000MHz, iAudio 7

(#50) Viktor0610 válasza Kalandor (#49) üzenetére


Viktor0610
(titán)

Hát igen... :(((
A következő szavakkal ''operáló'' reklámokkal ki lehet üldözni a világból:
''akár'', ''Ft-tól'', ''csak'', ''árelőny'', stb...

Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.