Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domi_Jani
tag
válasz
baluka6
üzenetére
Én Dano26-nak az eredeti tulajdonosával beszéltem facen, régi eladása utján sikerült kiderítenem ki ő. Nemrég megkért h tisztázzam őt. Ő is áldozat csak ő nem anyagi hanem ha nevezhetem úgy szellemi tulajdonát vesztette el. Fel sem tűnt neki mert január-február környékén lépett be utoljára, ami stimmel is az aktivitása alapján (hsz-ek, eladás értékelés, piros pontozás), nem tudja hogy szerezték meg a jelszavát. Megadta az elérhetőségét, fel is hívott. Értetlenül áll a dolog előtt. Ezt szerettem volna csak tisztázni. Akit keresünk az jelenleg két álnévre utaltatta a pénzt: Szendrüvári Tibor ill. Szentesi Tivadar. A számlaszámot meg persze mindenérintett tudja....
-
Domi_Jani
tag
üdv itt is midnenkinek tegnap alakított ujra szendrővári, most mondták h itt is téma.
Nemsokára én is megyek a rendőrségre bejelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi