Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rcmarci
újonc
Üdv!
Engem a minap vertek át R/C aprón egy nagyon kedves fiatal úr, 28000e ft al sajnos. Nick neve Yakuza, R/C robbanó motoros autót árult igazából kaptam csomagot mindenféle kommunális hulladékkal megrakva. Tegnap megtettem a feljelentést viszont este rátaláltam ismét egy hirdetésére ott már egy másik autót árul 49990 e ft ért azokkal a kiegészítőtökkel amiket igazából megvettem. Mit tegyek jó ötlet ha ezt most a sógorommal megvetetem és ha ismét átvág akkor tennénk még egy feljelentést?
Szeretném bíróságra is vinni az ügyet mert ezt nem hagyom annyiban úgy döntöttem hogy elvi kérdés lesz mint sem anyagi, szeretném azért persze a 28000e ft omat is visszakapni meg kapja meg a büntetését a srác?Segítséget élüre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest