Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence5511
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeptember 12-én egy mobillaci nevű hardveraprós kollega behúzott szépen, egy Nintendo Switch-re utaltam elő neki 75 ezer forintot, majd ezután következett egy ígéret hullám, először nem adta oda a csomagot a futárnak az anyja, majd nem jött a futár érte, pedig ő állítólag többször is megrendelte. Fene sem gondolta volna, hogy egy 2009-s tag behúzza az embert, a mai nap folyamán ahogy látom valaki jelentette és fel is lett függesztve véglegesen a fiókja. Az elsődleges ok amiért kiírom ezt ide, hogy amennyiben te is károsult vagy általa, keress már meg privátban, hogy csoportos feljelentést tudjunk tenni ellene. Illetve még annyi kérdésnek, hogy mennyire foglalkozik jobban az üggyel a rendőrség, mint ami 50001 Ft-alatt van, mert 2 éve már jártam így egyszer hasonló eset volt, és jóformán nem csináltak semmit, és úszott 40 ezrem.
Sajnos csak egy nevet és egy számlaszámot adott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi