Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Úgy néz ki átvertek egy Switch játékkal. Az árát elutaltuk. azóta eltűnt az eladó, játék sehol. Az email visszapattan. Az eredeti hirdetésnek ez a Linkje, de az istennek nem tudom megtalálni a tárolt változatot:/
A szövege:
2020. jan. 30. - Eladóvá vált super smash bros nintendo switch játék. Érdeklődni itt lehet: [ e-mail cím felfedése ] adelczirkos@freemail.huA számlaszám Unicredtit bank. a neten nincs róla semmi.
Valakinek ötlete esetleg?

-
Faterkam
addikt
Normál esetben, van benne logika, amit írsz! De aki át akar verni, az szerinted a valós adatait adja meg?
Amit meg B. Norman csinál itt, az a Magyar igazságszolgáltatás görbetükre! Hány embert vert át itt? Elvileg bevitték, és folytatja tovább! Ez nem 50.000Ft környéki balhé... és röhög mindenkin azóta is! Tudom ez nem rajtatok múlik...
-
Faterkam
addikt
válasz
angclung
üzenetére
Mint írtam, természetesen nálam elsődleges a személyes átvétel! De én nem fogom senkinek elküldeni elsőre a cuccot az tuti. Én nem akarom mindenképpen eladni annak a személynek, tőlem jöhet érte más személyesen, ha Ő mindenképp meg szeretné venni, akkor vállalja az ehhez társuló lehetőségek egyikét. Persze küldtem már úgy is el dolgot, hogy később utaltak, de annak már volt előélete, és a kölcsönös bizalom is megvolt!
-
Faterkam
addikt
válasz
angclung
üzenetére
Utánvéttel is kaphatsz téglát, tejes dobozt, stb. Semmitől nem véd. Ha te nem bízol meg az eladóban, az eladó miért bízzon benned? Nálam két opció van, személyesen, vagy utalás utáni posta. Már olyan elvárást is kaptam, hogy előre küldjek el valamit, és ha ok, utalják az árát! Nekem ez a legpofátlanabb verzió vevő részéről! (értelem szerűen vadidegen emberről beszélek)
-
Faterkam
addikt
válasz
entoni1989
üzenetére
Ha nem azt a telót hirdeted, amit odaadtál, akkor a modinak küldj róla képet, hogy ott van nálad, a háttérbe legyen nyitva az üzenet amit a modinak írsz. Ez bizonyítja, hogy másik telórol van szó! Jobb ötletem nincs!
-
Faterkam
addikt
válasz
entoni1989
üzenetére
Ezt nem nagyon értem, TÉGED, mint vevőt két dologban értékelhetnek:
A megállapodás szerint vette át a terméket? igen nem
Kifizette az előre egyeztetett árat? igen nemHa átvetted, és ki is fizetted, akkor hogy kaphatsz negatívot bosszúból?

-
Faterkam
addikt
válasz
entoni1989
üzenetére
Megegyezni nektek kell, ebbe kívülálló nem szól bele, sem én, sem más szerintem.

-
Faterkam
addikt
válasz
entoni1989
üzenetére
Mint vevő, fizettél, pontosan átvetted, ebbe mit tud negatívat adni? Ha kiderül, hogy alaptalanul adott negatívat, azt meg törlik a modik!
-
Faterkam
addikt
válasz
entoni1989
üzenetére
A hirdetést kellett volna linkelned, mert az URL-t nem lehet megváltoztatni, tehát a cím ua. marad!
-
Faterkam
addikt
válasz
entoni1989
üzenetére
Nem a hirdetésénél, hanem az értékeléseinél fog látszani! A moderátorok segítenek az értékelésében! A Google cache sem tárolta?
-
Faterkam
addikt
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Utólag már tudom nem segít... De komolyan, 14 napos újoncnak előre utalni?
Ez csak nekem meredek? 
-
Faterkam
addikt
válasz
angclung
üzenetére
...és nem mellesleg van az eladónak 14 negatív értékelése is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest