- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli986
tag
válasz
Rendo84 #1319 üzenetére
Katasztrófa.
Idő közben jelentkezett az emberem,elvileg ma fog postázni.Remélem úgy lesz,de ez az ország ezzel a jogrendszerrel egy szégyen...Hol tartunk már attól,hogy tyúklopásért kéz levágás stb...Lehet jobb is,hogy nincs ilyen kemény törvény,mert a mai világban lassan már a sértett keze bánná...
-
Zoli986
tag
válasz
Rendo84 #1317 üzenetére
Az utolsó mondatom arra vonatkozott,hogy ha beállok csalónak ezek sezrint 20 ezer alatt azt csinálok ami jól esik és senki nem fog megkeresni.Azt nem is értem lopott személyivel hogy nyithat valaki számlát,mikor nyilvánvaló,hogy nem ő van a képen.Ha pedig a tisztelt banki alkalmazottak nem tudják megállapitani,hogy hasmi e az igazolvány vagy az ügyfél van e a képen miért kérik el azt a szájbavert személyit...
-
Zoli986
tag
válasz
Rendo84 #1314 üzenetére
Akkor ezt buktam.
De mi az,hogy nem valós adatokkal nyitott számlát?
Ebben a szájbab*szott országban már mindent lehet?
Amit más kinkeservesen megkeres becsületes adásvétellel és munkával azt csak igy le lehet nyulni?
És ha csak 19 ezerrel kárositom meg akkor semmi bajom nem eshet...katasztrófa. -
Zoli986
tag
Sziasztok!
Attól tartok belefutottam egy csalóba én is.
10" eee pc-t árul hibásként itt a ph-n előre utalát kért,amit balf*sz módon teljesitettem is(egyszerre sok személy értékelését néztem és összekavartam őket,azt hittem megbizható,pedig csak egy újonc).
Egy számlaszámot és a számla tulajdonosának nevét adta csak meg,aki állitólag az édesapja.Ezt is elég vontatott levelezés után mivel volt,hogy 1-2 napig be sem lépett.
Mikor utaltam a pénzt aznap délután még belépett azóta semmit nem tudok róla. Ez 28-án volt.
Az összeg nem nagy 12000Ft-ról van szó,de nekem azért nem is kevés,2 napi bérem.
Irtam neki,hogy 1 hét haladékot kap,hogy rendezze a helyzetet,de azóta sem lépett be.
Szerintetek mi a teendő ilyenkor?
Végülis az sem zárható ki,hogy akkor feladta csak még nem ért ide.
Ha nem érkezik semmi ezek alapján az adatok alapján tudok e feljelentést tenni?Van e értelme,vagy csak magamat szivatom azzal is és töltöm az időmet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest