Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaki01
tag
Jól beszél kend!
Teljességgel igazolható a törvény előtti egyenlőtlenség, hiszen tudható, hogy a törvény előtt mindig is voltak egyenlőbbek az egyenlőknél. ...lásd pl. a deviza vagy az oltás károsultak ügye, csakhogy a közelmúltat vegyem alapul (de mondhatnánk számolatlanul az ügyeket is, mint pl. a 90'-es évek beli olajügyek). Anno egy ügyvéd ismerős azt mondta, hogy azért veszítettek el számos pert, mert a másik ügyvéd jogi ismeretei ugyan erősen hiányosak voltak, de a bíróval nagyon jóban volt. A római jog visszásságai a végletekig mérgezik a társadalmakat.
Mindemellett nem vagyunk PH-sok, ezért nem tudjuk megítélni azt sem, hogy a privát üzenetben, mit is kellene megosztani a rászorulóval,
jelen esetben épp velem.
-
nyaki01
tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Köszi koko52!
Kedves Kalandor! Nem is a PH. segítségét kérem (bár kértem, de az adatvédelemre hivatkozva le is pattintottak), hanem olyan magánszemélyekét, akik hasonlóan jártak. A neve és bankszámlája meg van, a rendőrség pedig majd kideríti, ha akarja. Ha nagyon akarnám, magánszemélyként tuttira megtalálnám, és ebben a következmények nélküli országban még el is számoltatnám. Az egyik kezét simán felajánlanám levágásra, csak a miheztartásképpen. ...és most finom voltam és nőies.
Egymás között gyakorlatilag olyan adatot osztunk meg, amilyet csak akarunk, hisz erre van kitalálva a privát üzenet. Egyébiránt pedig én leszarom az adatvédelmet, mert e mögé bújva mindig sikerül a tett(v)eseknek elkövetni a bűntényt. Ha meg az adatvédelemmel majdan valakinek baja lesz, majd akkor én viszem el a balhét, de nehogy má' a tett(v)es megússza csak egy ejnye-bejnyével! -
nyaki01
tag
Sziasztok!
Az emberekbe és PH-ba vetett bizalmamat használta ki aljas tette elkövetéséhez egy csárdaszállási(?), WhiteCat602 nicknévre hallgató, embernek látszó véglény (továbbiakban: személy). Történt ugyanis, hogy a megvásárolt alaplapra előre elutalt összeget zsebre vágta, a lapot pedig "elfelejtette" postázni. ...egyébiránt már ki is lett tiltva a PH-ról.
Ha valaki hasonlóképpen járt ezzel a személlyel, úgy kérem jelezze itt. ...csak hogy a feljelentésnek 50.000,- pénznél nagyobb súlya legyen.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
jelen esetben épp velem.