Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
cbm1974
üzenetére
Itt merül fel a kérdésem, akkor mi értelme lett volna az XT biosnak? Ha úgyis spórolósba használtad volna.
Nyugodtan szétszedhető. Egy pasztázáson már biztos túl esett 5 éve alatt, ennyi idő alatt már a gyári paszta elporlad szinte.
A te egy heted se egy túl sok. 5 napot is engedtem, mert jelezted nem tudod átvenni....ezen se gondolkoztam, hogy beleszámítson vagy sem. Egyértelmű, hogy elfogadtam....szerintem Te se feltételezz rólam rosszat ez ügyben.
Hidd el sose adnák el hibás terméket . Használtam eladás előtt, csendesen tette a dolgát.
-
Attix82
addikt
válasz
cbm1974
üzenetére
Mindenki képbe legyen a hirdetés: [link]
Privátba kérdezted 1 hónap után nem e megy tönkre? Már ez is egy érdekes kérdés egy 5 éves VGA-ról. Erre írtam, hogy 3 napot adok és nem vagyok jövőbe látó. Erre Te: Rendben megveszed.
Gépembe is egy 3080-as van, itt vettem PH-n 150k-ért. Ha tönkremegy 1 hónap után nem tudok senkihez se fordulni. Én ennek tudatába vásároltam , mert az új VGA-k meg 3x annyiba kerülnek.
Továbbra is tartom, hogy gépből lett kiszedve amibe stabilitási gond nem volt. Hibás VGA-t minek adnák el? Úgyis kiderül abba a 3 nap nyüstölésbe, használat közben.
-
Attix82
addikt
válasz
cbm1974
üzenetére
2007 óta vagyok regisztrálva, aktív tagja a PH-n .Senkinek se volt gondja velem. Azt hiszel amit akarsz jogod van hozzá. Nekem meg jogom van 1 év eltelte után azt gondolni amit akarok.
Kicsit nyers leszek: Ennyi idő után az emberek 99% elküld a f....be ilyen probléma esetén.
-
Attix82
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Élete során biztos mindenkinek volt olyan esete (bármi is az autó, elektronikai cucc stb), este még jó volt...reggel már nem .
Aki nem hisz a 3 naposba ne vegye meg, van aki csak próbagarit ad. Beteszed jó vagy nem.
Nálad mennyi a garancia? Ha gond van intézed, de mennyi idő elteltével? Ha kereskedő vagy jogszabály vonatkozik rád amit betartasz. Magánszemély és használt cuccokra megegyezés szerint vagy ha szavatosságba egyeznek meg akkor 1 év.
Tesztelni is tud a PHs tag mert rengeteg VGAt vesz ad el....tehát ért is hozzá egy szinten.
-
Attix82
addikt
válasz
cbm1974
üzenetére
Ha veszek egy új terméket , ami tönkremegy a garancián túl miközben én tudom, hogy csak 24 napot használtam a gyártó szerinted foglalkozik velem?
Nálam rendben volt, én használtam is ....ha hiszed ha nem. Ahogy Te is mondod mi volt a története vagy elhiszem vagy nem . Ebbe nem is akarok állás foglalni .
1. Mint láthatod nincs negatív értékelésem.
2. 2019-be jelent meg a VGA a piacon ez a típus....akitől vettem / beszámítottam ,hogy a fenébe tudnám követni az előéletét.
3. Nyugodtan lehetett volna szólni, én mondjuk 1 év elteltével nem is emlékszek már rá.
4. 3 napot szoktam mindenre adni ez független a terméktől . Megnézheted az összes hirdetésem. Még írtad is ,hogy 2 nap múlva tudod csak átvenni és utána tesztelni ....ebbe is belementem. Tesztelhetted volna 5 napig is.....
5. Amikor láttad, hogy 3 napot adok és megvetted beleegyeztél ebbe... ezen nem kell rugaszkodni.Mondjam azt, hogy nekem sincs közöm. Ezért is írtam, hogy hiába irkálsz privátba nem tudunk megegyezni ennyi idő eltelte után.
-
Attix82
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, ha továbbra is erősködik majd ide terelem ,hogy lássa a mások véleményét és mi a jogszabály erre vonatkozóan.
-
Attix82
addikt
Üdv.
Adott ez a hirdetés: [link]
Megvásárolta egy PHs tag.
2024-03-04 -kor jelezte, hogy 2 nap múlva tudja csak átvenni onnan induljon a 3 napos próbagari. Rendben nem gond.
2024-03-08: jelezte privátba, hogy "most fejeztem be a teszteket, jól működik, hibátlannak tűnik a kártya.Köszönöm "
2025-03-22
Most 1 év után jelzi felém, hogy hibásan adtam el a VGAt. Akkor letesztelte, félre rakta azt a gépet amibe bele lett rakva és most ,hogy a szervizes egy XT biost szeretett volna felrakni már csíkozott a kép mielőtt BIOS frissítés megtörtént volna.Mi a véleményetek erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Google Pixel topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Tőzsde és gazdaság
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest