Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Értem és részben egyetértek vele, de azért a user aki nem tudja mit használ csak használja magára vessen. Meg az, aki nem kérdez nem jár utána csak van. Én azt látom, hogy a sok szabályozással az emberek elvesztik ezt a képességet, csak elfogadják amit kapnak de nem érdekli őket mi van mögötte, hiszen szabályozott tehát működik, ha nem, van kit perelni.
Olyanok leszünk mint a gyerek, aki egy régi gumitégla nélküli játszótér mászókájáról esik le és meglepődik, hogy ja, ez amúgy fájni is tud. -
futo001
senior tag
Semmi ujdonag nincs benne. Barmit telepitesz stb nem csak a 16 oldalas szerzodes vegen van ott hogy ebbe beleegyezel, hanem mar direkten rakerdez, hogyan szeretned-e ezeket az adatokat tovabbitani. Persze sokan, mint pl parom is, lovese sincs mire nyomja az OK-t vagy barmit, csak tunjon el az uzenet. Masfelol nem csak a beszelgetes adatai vannak felhasznalva, ennel sokkal bonyolultabb: profil keszul a userrol: trendek, nem, kor szokasok, merre jart, mi van eppen a kozeleben stb. Gyakran beszelni se kell es megis furan jokor dobja be a jo reklamot, ennyire pontosak ezek a profilok.
Szeretem: neha.
Utalom: neha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest