- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem és részben egyetértek vele, de azért a user aki nem tudja mit használ csak használja magára vessen. Meg az, aki nem kérdez nem jár utána csak van. Én azt látom, hogy a sok szabályozással az emberek elvesztik ezt a képességet, csak elfogadják amit kapnak de nem érdekli őket mi van mögötte, hiszen szabályozott tehát működik, ha nem, van kit perelni.
Olyanok leszünk mint a gyerek, aki egy régi gumitégla nélküli játszótér mászókájáról esik le és meglepődik, hogy ja, ez amúgy fájni is tud.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Semmi ujdonag nincs benne. Barmit telepitesz stb nem csak a 16 oldalas szerzodes vegen van ott hogy ebbe beleegyezel, hanem mar direkten rakerdez, hogyan szeretned-e ezeket az adatokat tovabbitani. Persze sokan, mint pl parom is, lovese sincs mire nyomja az OK-t vagy barmit, csak tunjon el az uzenet. Masfelol nem csak a beszelgetes adatai vannak felhasznalva, ennel sokkal bonyolultabb: profil keszul a userrol: trendek, nem, kor szokasok, merre jart, mi van eppen a kozeleben stb. Gyakran beszelni se kell es megis furan jokor dobja be a jo reklamot, ennyire pontosak ezek a profilok.
Szeretem: neha.
Utalom: neha.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10