Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Cybertruck Taipeiben
- Tomb Raider Remastered I-III
- A következő felhőd otthon lesz
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Puzzle-k. Hogy ejted ki?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem mondom, hogy a dolog jogtalan, de vajon etikus-e?"
Az etika, a törvénnyel közmegegyezésen alapul. Országonként, vallásonként szakmánként eltérhet, mi az etikus. Nincs globális etika.
Megkérdezte a cég, megengedted. Milyen etika jöhet szóba?"Ha a technológia adott, akkor akár vissza is élhetnének vele…"
Ezt viszont törvény szabályozza. Belegyezést kell kérnie a szolgáltatást nyújtónak.
Ha belegyezéstől eltérő módon használja fel a szolgáltatás nyújtója, az visszaélés.
Az EU elég keményen szabályozza a szolgáltatók lehetőségeit.
Sokaknak ez sem tetszik.A legnagyobb baj az, hogy fel sem merül a gondolat ennek a "kiszolgáltatottságnak" a megszüntetésére bármit tenni.
Pedig van egyszerű és komplex megoldás. Ingyenes és fizetős.Etikátlanságot követ el ha valaki elkezdi keresni, mire használható a host. fájl. Minden operációs rendszerben elérhető.
De ne én visszatartanék mindenkit. Lehet, az etikátlanságon is tovább jut, a siker esetén.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Ez nem etikai probléma.
A site tulajdonosa kérheti az előfizetést vagy minden elfogadását.
Neked van lehetőséged választani. Fizetsz, mindent elfogadsz vagy keresel másik oldalt.A site fenntartása folyamatos befektetést igényel. Elfogadható kérés, hogy az üzemeltető bevételhez jusson a látogatásodból. Ez is az etika része.
Bár ezzel már eltértünk az eredeti bejegyzés témájától. A telemetria és a kéretlen szolgáltatások problémájától.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
A linkelt dokumentáció egy része teljesen rendben van.
A Maps esetében
Timeline.
Csak hozzáállás kérdése, hogy adatlopásnak vagy hasznos segítségnek gondolod. Én vissza szoktam nézni, ha valamit keresek és már jártam arra. A mobil szolgáltató amúgy is naplózza a cellák alapján a telefon mozgását.Abból viszont nekem nincs hasznom.WIFI kapcsolat nevek küldése. Az AGPS segít a kiindulási hely pontosításában a felhasználó telefonja számára. A Google előnye a naprakészen tartott WIFI térkép.
Forgalmi adatok küldése.
Ha meg akarom kapni navigálás közben az élő forgalmi adatokat, akkor azokat küldenie kell másoknak. Amit az én telefonom küld, az másoknak segítség.Én ezért tartok Google telefont. Rengeteg Információt megkap a Google, de legalább nem gyűjti ugyan ezeket az adatokat más telefon gyártó.
Ennél durvább a tévék információ gyűjtése. Abból a felhasználónak nincs haszna.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest