- Asszociációs játék. :)
- A Windows Update szétbarmol
- Nem hűtő hűtő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Hó Márton emlékére
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Google Pay használata Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
" Plusz amit fényképeztél, garantáltan megy a felhőbe, de úgy kompletten takarni kell a kamerát, ha nem használod. "
Ha erre gondolsz, nincs beállítva semminek a szinkronja Saját felhőm van. Apple mail nincs, stb. Nem nagyon fényképezek telefonnal, a vízóraállásaimat meg... egészségére
Sajnos az van, hogy ha normálisan akarsz használni ilyesmi szolgáltatást, akkor valamilyen kompromisszum muszáj, és inkáb az ismeretlen fenyegetésektől tartottam, ami egy nem patchelt OS-el jön inkább. Az Apple meg ismert.
Megnyomják a gombot : Google készülékkereső ugyanígy... Amúgy én nem nagyon bízok abban, hogy [bármilyen] cloud szolgáltató ne lássa az adatokat, amiket tárol. A Google szolgáltatásai is nézegetik a leveleidet (pl. a hangasszisztens, másképpen nem is működne).Pixellel az volt a bajom, hogy a 6-os is baromi drága, harmadából kb. megvolt egy SE2020.
Az A5-ön is voltak Google szolgáltatásaim, szóval... nagyon sokkal hátrébb nem vagyok, csak másnak is szolgáltatok adatot.
Nem tudom, hogy a 7-esben mennyire nehéz akkut cserélni, de a 6-osban legalábbis nem lehetetlen, ha nem is egyszerű. Pl. a 2017 óta általános Samsung dizálynban egyáltalán nem nehéz, akkor sem, ha ragasztott.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Ez egy nagyon nagy tévedés. Vannak push értesítések.
Ha a Messenger, Facebook vagy egyéb app fenn van ugyan úgy megkapod.Aptoideból, de néha F-Droid is.
Teljesen megfelelnek. Meg van rajtuk minden.[ Szerkesztve ]
Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
-
Lepucolt Android.
Nincs Google.
Az felejtős.Graphics : Akkor ugyan úgy futnak a spyware-ek a hattérbe, ha nem rootolod.
Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
-
-
A linkelt dokumentáció egy része teljesen rendben van.
A Maps esetében
Timeline.
Csak hozzáállás kérdése, hogy adatlopásnak vagy hasznos segítségnek gondolod. Én vissza szoktam nézni, ha valamit keresek és már jártam arra. A mobil szolgáltató amúgy is naplózza a cellák alapján a telefon mozgását.Abból viszont nekem nincs hasznom.WIFI kapcsolat nevek küldése. Az AGPS segít a kiindulási hely pontosításában a felhasználó telefonja számára. A Google előnye a naprakészen tartott WIFI térkép.
Forgalmi adatok küldése.
Ha meg akarom kapni navigálás közben az élő forgalmi adatokat, akkor azokat küldenie kell másoknak. Amit az én telefonom küld, az másoknak segítség.Én ezért tartok Google telefont. Rengeteg Információt megkap a Google, de legalább nem gyűjti ugyan ezeket az adatokat más telefon gyártó.
Ennél durvább a tévék információ gyűjtése. Abból a felhasználónak nincs haszna.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
totron
addikt
Nyilván ismersz és teljes biztonsággal kijelentheted, hogy erősen hajlamos vagyok illúziókba burkolózni. Nem a direktlehallgatásban van a művészet, hanem az említett módszerek professzionális szintre való csiszolgatásában. Aki a mikrofon általi lehallgatottságot zengi, kérem adatforgalommal, adatcsomagokkal is támassza már alá. Mondom, az ember alábecsüli az önmaga megvezethetőségét. Nem állítom azt sem, hogy nem létezik amiről írtok, de globálisan tényleg nincs rá kapacitás, sem szándék, enélkül is működik a rendszer, bőven működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- FSP 750W Hydro K PRO 80+ Bronze tápegység - 58 hónap Alza garancia
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)