Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
Én készséggel elhiszem ezt a szellemi tulajdon dolgot elméletben. A gyakorlatban viszont az történik, hogy egy yt video vagy egy weblap (pl PH) ha nem akadályozom meg, akkor ellopja a képernyőfelületemet, kattintásomat, szabadidőmet, sávszélességemet, figyelmemet. Ez meg az én tulajdonom. Fölqrja az agyamat. A saját lelki nyugalmam és a fenti dolgaim sokkal fontosabbak nekem a tartalomszolgáltatók hasznának személyes támogatásánál, úgyhogy utóbbiakat nem veszem figyelembe. Túl nagy az ár. Nekem ez nem fair trade. Ha ettől marad csak életben a szolgáltatás, akkor biztosan van elég galamb, hogy én héja lehessek. Ha meg nincs, és bezár, akkor így jártunk, nem kár értük, lesz másik.
Torrent. Nyilván filmeket, sosorozatokat a kényelem és a minőség miatt nem torrentezek le mindig. (Sőt ultraritkán, szinte soha.) Amit viszont 100%-bam torrentről fogyasztok, azok a könyvek. A Kindle-re ugyanis a legkényelmesebb megoldás az ingyenes: leülök félórára-órára a gép elé, és máris van 5-10-20 tuti könyv, amit már olvashatok is. Nem kell rendelgetnem meg fizetnem értük mondjuk 15-30-60 ezret. Mivel könyvmániás vagyok, ez nagyon drága hobbi lenne. Egyszerűbb ingyen. Ja, és utálom a könyvespolcokat. Csak a helyet foglalják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest