Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsek
csendes tag
Én wifin keresztül nézem a filmeket Kodin és simán visz mindent. 15-20 GB-s fullhd filmeket.
5.1-et persze, hogy tud, kivéve a Dolby TrueHD-t és a DTS-HD-MA-t, ezeket lebutítja sima DD-re ill. DTS-re.Egyébként a fenti problémámat meg tudtam oldani egy optika kábellel.
Lehetséges, hogy eladó lesz a Minixem, mivel Cyber Monday-kor 100 dolláral le volt értékelve a Shield TV és rendeltem egyet, csak még nem jött meg.
-
kricsek
csendes tag
Nekem is van egy ilyen lejátszóm és egy problémám van vele: rá van kötve egy Harman Kardon AVR171 erősítőre és néha, amikor átváltok egyik youtube videóról a másikra, vagy youtuberól kodi-ra, vagy fordítva, vagy csak 5 percig abbahagyom a lejátszást és utána újraindítom, elveszik a hang. Ilyenkor azt kell csinálni, hogy az erősítőn átváltok egy másik HDMI bemenetre és utána vissza a Minixre és újra lesz hang.
Mi a fene okozhatja ezt? Eddig laptoppal, PS-el sose volt ilyen bajom.
Neked van erősítőd? Nincs ilyen problémád?
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL BoomBox 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi