Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Igen a konkrét kérdés kimaradt, de ráéreztél a válasszal.
Annak örülök, hogy nagyjából rendben van a gép, nyírtam a hétvégén rendesen, filmek, torrent, netezés az F10-el, de nem volt egy fagyás sem, úgyhogy jó ez a cfw amit ajánlottál. Ha esetlege van affinitásod leírhatnád szájbarágósan, vagy linkelhetnéd hogy hogyan bírtad működésre a real racing 3-at, nekem is van egy használaton kívüli sony ericcson okostelóm, amivel tudnám irányítani. Sajnos ezek a játékok f10-el nem mennek 
Más kérdés:
Felraktam a Lifeforce által ajánlott servers ultimate-t és indítottam egy dlna servert, amivel a tv-m látja a minix-en megosztott médiafájlokat. Az mkv-kat is látja, csak nem tudja lejátszani a tv a saját szoftverével (amúgy a tv le tudja játszani az mkv-t). Annak, hogy ezt ilyen módon is tudnom kéne használni oka van, de nem akarok regényt írni. Tud-e valaki erre megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motoros topic
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annak örülök, hogy nagyjából rendben van a gép, nyírtam a hétvégén rendesen, filmek, torrent, netezés az F10-el, de nem volt egy fagyás sem, úgyhogy jó ez a cfw amit ajánlottál. Ha esetlege van affinitásod leírhatnád szájbarágósan, vagy linkelhetnéd hogy hogyan bírtad működésre a real racing 3-at, nekem is van egy használaton kívüli sony ericcson okostelóm, amivel tudnám irányítani. Sajnos ezek a játékok f10-el nem mennek