Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Igen a konkrét kérdés kimaradt, de ráéreztél a válasszal.
Annak örülök, hogy nagyjából rendben van a gép, nyírtam a hétvégén rendesen, filmek, torrent, netezés az F10-el, de nem volt egy fagyás sem, úgyhogy jó ez a cfw amit ajánlottál. Ha esetlege van affinitásod leírhatnád szájbarágósan, vagy linkelhetnéd hogy hogyan bírtad működésre a real racing 3-at, nekem is van egy használaton kívüli sony ericcson okostelóm, amivel tudnám irányítani. Sajnos ezek a játékok f10-el nem mennek 
Más kérdés:
Felraktam a Lifeforce által ajánlott servers ultimate-t és indítottam egy dlna servert, amivel a tv-m látja a minix-en megosztott médiafájlokat. Az mkv-kat is látja, csak nem tudja lejátszani a tv a saját szoftverével (amúgy a tv le tudja játszani az mkv-t). Annak, hogy ezt ilyen módon is tudnom kéne használni oka van, de nem akarok regényt írni. Tud-e valaki erre megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Annak örülök, hogy nagyjából rendben van a gép, nyírtam a hétvégén rendesen, filmek, torrent, netezés az F10-el, de nem volt egy fagyás sem, úgyhogy jó ez a cfw amit ajánlottál. Ha esetlege van affinitásod leírhatnád szájbarágósan, vagy linkelhetnéd hogy hogyan bírtad működésre a real racing 3-at, nekem is van egy használaton kívüli sony ericcson okostelóm, amivel tudnám irányítani. Sajnos ezek a játékok f10-el nem mennek