Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
Múlthét pénteken hozta a postás, nagyon megvagyok vele elégedve. A wifi jelet stabilan veszi, nagyon jo lanchert találtam hozzá.A gyári fw használom kis módosításokkal rootolva. A Finless rom valahogy nem tűnt olyan stabilnak. Egy mele F10 kapcsolóval nyúzom. A szállítás során vagy csak őszszereléskor az egyik kis tartó fül belül letört, mivel idegesített a zörgése szétszedtem a lejátszót, és minden a helyen volt ahogy azt a külföldi fórumokon is mutatták. Még tesztelem, hogy milyen appokat érdemes felrakni rá. Jelenleg én a Airplan vagy mi a neve és a gyári eHome ot leszedtem, helyette az Archos Video Player-t használom nem a legtökéletesebb, sok beállítás pl felirat nagyságának kezelése hiányzik, de egyedi kis szoftver. Fut a játékoson egy SambaDroid, és egy FTP szerver, még a sebességgel nem vagyok megelégedve,de még keresem a megoldást. A wifi chip nem is tud 54mbps-nél többet, de nekem csak a 11 produkálja..., ha nem tudom megoldani majd kap egy usb 300 at, (új router beszerzés alatt) ! Van egy logitech kamerám is sajnos a videót nem kezeli csak a hangfelvételt ismeri fel, pont nem az a sorozat van meg.
De van rá példa CUSTOM romoknal, hogy ezt is bővítik. A készülékre egy sd kártya (4GB Backupnak) egy 32 GB Pendrive és egy 1TB külső külön ármarforrással ellátott Merevlemez van csatlakoztatva, amit elindításkor és leálltításkor leállít. Előző Media playeren ezt csak cutom rommal lett megoldva.
Szerintem jó választás ez a kis készülék, és még mindig csiszolgatják a kernelét, nativ 1080p meg mindig csak custom romoknál, addig is scale
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De van rá példa CUSTOM romoknal, hogy ezt is bővítik. A készülékre egy sd kártya (4GB Backupnak) egy 32 GB Pendrive és egy 1TB külső külön ármarforrással ellátott Merevlemez van csatlakoztatva, amit elindításkor és leálltításkor leállít. Előző Media playeren ezt csak cutom rommal lett megoldva.