Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frankdelgado

őstag

Üdv.!

Tergnap kézbe vettem a minix x7-emet, vettem hozzá egy F10 pro irányítót. A távirányító tuti, külön fejhallgató kimenet és mikrofon van rajta, szkájpoláshoz tuti, az irányítást is könnyen meg lehet szokni, gyors és pontos.

A kütyü: kábelen tolnam neki a netet, mivel a router mellé tettem. Ráment egy 500 gigás 2,5" vinyó, külső táp nélkül bírta a cucc, a gyári fájlkezelő, valamint a video lejátszó felismerte. Alapvetően 3 dologra vettem:

1. netezés: teljesen rendben van (skype, facebook ok.)
    2. torrent: hát ez nem ment. atorrent és utorrent kliensekkel (ingyenes, play-ből letöltött) hibáss torrent kiíírást kaptam minden esetben. (letöltés helyének a külső 500 gigás adtam meg). Telefonnal letöltöttem magát a torrent fájlt, az emilkében átküldtem és így letöltötte atorrent esetében, de seedelés már nem volt. Megjegyzem ez telefonon röccenésmentesen működött.

3. lejátszás: a Full HD-s Thor-t az MX player és a gyári lejátszó is kente, de a kép meglehetősen sötét volt és nem mondanám szépnek a tv. gyári lejátszója sokkal szebben nyomatta. (több full hd filmet is kipróbáltam a thor-on kívül és ugyanaz volt a probléma) Vele az agond, hogy nem játszik le mindent sajnos. (Ezért is vettem kütyüt). Még akkor sem volt sokkal jobb a helyzet, ha a tv-n állítottam. A kütyün vagy MX playerben nem találtam állítási lehetőséget. A gépen lévő XBMC sajnos nem látta a külső vinyót, így az nem tudtam kipróbálni, pedig érdekelt volna, mert dicsérik a könnyen kezelhetősége miatt.

Tehát egyelőre nem őszinte a mosolyom, bár remélem ezek orvosolható problémák, csak egyenlőre kevés vagyok hozzájuk. :)

Olvasgattam a hozzászólásokat de nekem sajna a nagy része kínai. :)

Egyenlőre annyi az igényem, hogy menjen a torrent és kéne valami fasza lejátszó. Talán le kéne cserélni a gyári xbmc-t? Ebben kérnék tanácsot, útmutatást.

És még egy dolog: nem értem ezt az 1080/720 dolgot. Most beállítottam 1080/60 Hz-re a kütyüt, a Tv-m Full Hd-s és Full Hd-s filmet játszok le, akkor az nem Full HD-s? (köpjetek le, rugjatok belém, de én ezt nem értem).

Új hozzászólás Aktív témák