- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Esetem a xiaomishop.hu-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
A hamar tönkremegy az igaz, de azért ez van fél év. Szóval anyagilag így is jó. Csak fenntarthatósági szempontból zavaró. Amúgy jellemzően a gerince megy tönkre, ott törik be. Nem tudom lehetne e ilyesmit csinálni kicsit drágábban, ami tartósabb. Van e valami rugalmasabb műanyag. Mert ettől eltekintve, szerintem méretben mindent ver. És az, hogy kihajtható és nem kell minden alakalommal kivenni a kátyát is tud hasznos lenni, amikor napjában többször kell a kárty. Pl munkahelyi beléptető kapunál, vagy külöldi kártyás tömegközlekedésen.
De amúgy lehet tényleg mindent kivált a telefon lassan, ahogy a másik tesztednél többen írták.
we all deserve a bit of luck.
-
-
Már használtam olyan kártyatartót, bár nagyon régen, volt talán 20 éve is. Hamar tönkremegy, de a célra megfelel.
A kérdésedre a válasz: nem kopnak el a kártyák, pár modellt leszámítva. Pl. a Spigen tárca (igen, a Spigennek is van) belül szálcsiszolt, az nem tesz jó a kártyáknak, de a modellek 99%-a oké.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
moma
őstag
Nincs kedved kipróbálni az átlátszó több férőhelyes diákigazolvány tokokat egy tesztre? Kiváncsi lennék mit mondasz így ezzel a háttérismerettel. Melyiket szeretnéd jobban tényleges használat közben és miért. Eleve megnézném egymás mellett őket, hogy viszonyulnak méretben.
Szerk: jah meg egy kérdés: itt nem kopnak el a kártyák ki be húzogatva őket?
Amúgy:
A diáktoknál az előny, hogyha csak egy kártyát rak egy fülbe az ember, azt nem kell kiszedni csak így kinyitva is használható. Meg szerintem kisebb az egész kényelmesebb zsebben. Cserébe én fém pénzt még nem próbáltam bele tenni, de pl villamosjegy vagy ilyen kisebb papírok jól beletehetők.[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Maradok a pénztárcánál
-
Akkor amazon.de. 45 eurótól ingyenes a szállítás, és ahogy látom, van egy csomó leárazás.
Érdekes amúgy, hogy a saját webshopjukban az összeset eladták. Pár napja még volt ott is készlet.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szente
addikt
És hol érdemes beszerezni? Mert a gyártó oldalán üres a tárca kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a tesztben a legjobb minőségű Ridge klónok közé tartozó, Rossm pénztárcát teszzük nagyító alá.
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Processzorok & Alaplapok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest