- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Inkább a használt brand mini gépek versenyeznek szerintem a kínai minipécékkel. Vagy kiforrottabb, de 5+ éves vagy modernebb, de támogatás nélküli kínai. Kínaiban az 500 euro már inkább modernebb 8 magos ryzen.
De a szálra, hogy 8500t dellt érdemes lenne-e n100-ra cserélni, hát csak ha kifejezetten valami miatt nem megfelelő az a dell, modern videocodec vagy transzkódolás kell vagy egyszerűbb játékra. A proci ereje ugyanott lehet kb. Szóval szerintem sem érdemes netezős gépnek csak azért cserélni, hogy cserélve legyen
-
azbest
félisten
esetleg 9 dolcsi kürül valami usb3 - 2.5G lan adapter hozzá? [link]
100 dolcsi körül nem annyira van 2 lanosból olyan, ami bővíthetőbb. Néha integrált ramos T8 vagy T9 plus nevű n100 vagy hasonló, de az meg csak dual gigabites.125 euro (a -20 euros bf kuponnal) van nála 4 portos n100 barbone [link], de ez ddr5 sodimmes.
Nem az n5105 változat, figyelni kell kiválasztáskor. Nekem nem ez a fajta van, máshonnan van egy másabb 4 poros. Én tettem az aljára ventit, mert terhelés alatt a ram és ssd fel tud melegedni, ha nincs légmozgás.Egyébként, ha routernek akarod, akkor esetleg egy porttal és egy smart switchel [link] is lehet vlanok segítségével okosítani. Valamennyit valsz veszít a 2.5G sebességből.
-
.mf
veterán
Brand gépről én sem tudok, és nem is tartom valószínűnek, hogy mini tower méret alatt 2x3.5" hely lenne benne, mert a mini PC más use case (szimpla irodai gép); ellenben kínai vonalon pont van ilyen: Aoostar R1, N100 + max 32 GB RAM, 2x3.5" és m2 nvme SSD, 2x2.5G lan, 16x16x20 cm. Az N100 mellett Ryzen 5700U-s változat is van, de azt a tesztek nem ajánlják, mert ekkora méretben azt a procit már nehéz lehűteni.
-
-
ugyes
senior tag
Szerintem nincs ilyen miniben.
Egyébként pl. HP Elitedesk 800 G4 SFF: ebbe belefér mindaz, amit írtál. A frissebb verzióknál (pl. G8) már csak 2,5" HDD-k mennek be.
Szerintem pedig megfontolandó egy külön, pl. J4025/J4125 Intel NUC a HA-nak, a többire és az adattárolásra pedig egy NAS. De kombinálhatod, hogy Jellyfinre optimalizálsz (+HA) és 11th-14th gen i3/i5 mini PC, és többire meg NAS. Ez két kicsi doboz, még 4 tárhelyes NAS esetén is. A fent említett HP gép is van ekkora önmagában, mint ezek.
Terhelés alatt mindegyik süvölt majd. -
azbest
félisten
a minipécés méretűeknél nem jellemző, hogy 3.5 meghajó hely lenne. Az már a nagyobb, sff fajtákban elképzelhető szerintem, de hogy kettő is... Vagy itx hát ilyen meghajtó helyekkel és hozzá való alaplappal.
Némelyik, nasnak szánt minipécében lehet, hogy direkt van 3.5 hely, de nem brand gépeknél. Bár ebben m.2 a harmadik slot. [link]
Ez a ryzenes 5500U változatról videó [link]
Attól függően, hogy hányféle dolgot futtatnál egyszerre. Az n100 ugye 4 mag / 4 szál / max 16GB ram (lehet nem hivatalosan egy 32-es is ha ddr5 változat), a ryzen 5825U 8mag / 16 szál és 64gb ramot is kezelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Bestbuy játékok
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Videó stream letöltése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest