Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Köszi a linket, de amúgy a 32GB+1TB verzió ugyanúgy 720€, mint az Amazonon, szóval így nem akkora biznisz. Amúgy a gyártó saját oldalán azt állítja, hogy nincs belőle barebone verzió, szóval külön érdekes, hogy itt meg többféle kiszerelés is van. A review-k is érdekesek.
Nekem még a barebone is jó lenne, mert most vettem egy 990 Pro 4TB SSD-t 232€-ért (igen, tudom, de nem tudtam ott hagyni, és pikkpakk el is fogyott). Barebone-ba 64GB ramot pakolnék emellé, az olyan 170€ körül van, és az úgy elég is lenne.
De igen, az Amazonnál, főleg amit ők is szállítanak, megvan az az előny, hogy bármikor visszaküldhetem kérdés nélkül, ha valami nem stimmel. Nyilván letesztelném, és ha bármi gond van, nem pöcsölnék a garival, hanem menne vissza.
Van amúgy 8845H is jó áron, ez az Acemagic (nem pont ez a cég volt a kémprogramos?) 620€, ez a Geekom meg 640€, de most a Beelinkhez képest spórolok kb. 100€-t, aztán hallgatom a szél süvítését - engem ez tényleg kicsinál

Szóval ja, nem olyan biztos, hogy a vége nem mégis valami mini ITX csoda lesz, saját összeszerelésben, amúgy az a korábban linkelt Minisforum 790S7 sem rossz, az már nyilván egy más kategória erőben.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest