Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
System Power, Pure Power mérések...elenyésző a különbség

"Ha elég X teljesítmény, ami 10W, de van 1.5X is 20W-tal ugyanannyiért akkor az utóbbit kérem. "
Még itt meggyőzöl és nekem is AMD lesz
Mondjuk pont most esett 2k-t a legnagyobb Athlon ára, ha még esik egy kicsit az már megfontolandó számomra 
-
PuMbA
titán
System Power 7 a tiéd ugye? Majdnem azt vettem, csak pont néhány napja nem lehet venni a 300W-ost, szóval Pure Power lett
Igen, felhasználás dönt. AM1 jobb, ha kevesebbet megy a gép, HTPC, 3D vagy nagyon alap játékokra. Nekem azért lenne fontos a fogyasztás, mert netezés, zenélés, filmezés, letöltés mellett sokat is menne a gép + a nincs venti is csábító."Arra viszont kíváncsi leszek, hogy az L8-nak milyen az induló hangja, mert ez indulásnál kerreg 1mp-ig aztán viszont csend van. Szóval jó választás a BeQuiet."
Hétvégén beszerelem és megnézem

"Hatásfokra sincs teljes terhelésen (90W körül) nagyobb különbség 7-8W-nál a paneltáphoz képest. Ez is számított a cserénél nálam."
Én is ezt néztem + ez is hangtalan

-
PuMbA
titán
Ezek szerint annyira nem volt kamu az 50W-os ATX tápos fogyasztási teszt, amiket néztem a Kabini-ről
Bay Trail-t kéne megnézni, de az a 10W miatt, max terhelésnél is 20W-nál kell, hogy legyen egy vinyóval. Brutálisan nagy az Intel előnye úgy néz ki teljesítmény/fogyasztásban. Én most úgy döntöttem, hogy várok a Cherry Trail-re, amiben már Gen8 Intel IGP lesz, több feldolgozóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mondjuk pont most esett 2k-t a legnagyobb Athlon ára, ha még esik egy kicsit az már megfontolandó számomra