Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd esete a WPA2 és WPA3-mal.
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- Mindent a StreamSharkról!
- Elítélt vagy? Így szabadulj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
-
Z10N
veterán
Koszonom szepen Ezeknek utana is nezek. Gondolom az elso esetben a dvbt stream dekodolast a homesys vegzi. Amugy az autentikalas, hogy tortenik? A kartyabol a hw-kulcsokat kiolvassa a szoftver es azt atadja a stream dekodolonak? Gondolom nincs rutin ami akadalyozna a stream osztasat vagy parhuzamos vetelet, a duo miatt kerdezem? Udv.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Z10N
veterán
válasz canniball #1602 üzenetére
A kerdesed nem ertem. Az usb stickben csak a ket vevo adapter van, a dekodolast a szoftver vegzi, azaz a cpu-t terheli. Probalj ki ket 1080p-s videot parhuzamosan megnyitni, egy dualcore cpu nem art hozza, hogy akadasmentes legyen.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
canniball
nagyúr
Azt hittem a dekódolást a GPU végzi.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
domager1
csendes tag
Sziasztok!
Ma megjött a postán az ingyenes egy hónapig aktív mindigtv extra kártyám.
Mi a legolcsóbb módja, hogy működésre bírjam? Conax modul kell, de ahogy látom (új lapos tv-m van, így stb nem kell).
A mindigtv árusító helyein kapok 5990ért modult, ha mást nem veszek?
Máshol egy modul 9k kezdődik.
A mindig tv extra kártyát fel lehet tölteni később családi csomagra?
Köszönöm! -
azbest
félisten
Ha a tévénéző program és az általa használt codec együttesen képes rá, akkor a gpu tudja gyorsítani a videólejátszást. Ennek általában az egyik feltétele, hogy a tv néző program evr módot haszáljon (vista/win7 alatt). A win7 alatt beépített ms dtv dekóder képes kihasználni az ati (hd4000+), nvidia 8000+ (néhány kivétellel) és intel HD gpu-kat. De van több más hasonló is. A beépített win7-es media center is ilyen program. De a smartdvb is beállítható hogy olyan codec-et használjon ami leveszia terhet a cpu-ról.
[ Szerkesztve ]
-
domager1
csendes tag
Köszi!
Számolgattam...
Most ugye kaptam egy alap kártyát. Ezek szerint 8 körül tudok venni CA modult.
Vagyis szinte ott vagyok,mintha vettem volna egy határozott idejű csomagot, mivel ott 5990 a modul és 2899 az aktiválás (vagyis a kártya).
Ügyes.
Nos úgy döntöttem, hogy akkor holnap veszek modult, egy hónapig nézem az extra alap csomagot és utána kötök előfizetéses szerződést a családira (esetleg ha kapok családi feltöltőt, akkor letudom egybe).
Így a legspórolósabb.MinDig TV Extra Családi műsorcsomag + CA modul CA modul ára bruttó (Ft) Szolgáltatás díja bruttó (Ft) Aktiválási díj bruttó (Ft) Szerződéskor fizetendő összesen bruttó (Ft)
Előre kifizetett 12 hónapra 4 990 Ft 26 891 Ft 2 899 Ft 34 780 Ft
Havidíjas 1 év határozott időre 5 990 Ft 1 990 Ft 2 899 Ft 10 879 Ft
Havidíjas 2 év határozott időre 5 990 Ft 1 990 Ft 2 899 Ft 10 879 Ft
Határozatlan idejű 7 999 Ft 2 490 Ft 2 899 Ft 13 388 Ft[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
tudtok ajánlani beltérre valami kicsi/jó/esztétikus antennát?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
club1
veterán
Ha a földfelszíni digitális tv-t használod főleg tv-zésre, esetleg fel is veszel róla, akkor egyet sem ajánlok, mivel minden zajt (elsősorban mobiltelefon, mikrohullámú sütő, stb...) összeszednek, ráadásul az esetek legnagyobb részében a zárt térben alapból sem túl jó minőségű jelet szednek össze, és mivel a többségük erősítős, az erősített szemetet tolják a tunernek. Ha nem gond az időnkénti kockásodás-jelvesztés, akkor (és ha közel van az adó) elsősorban rúdantennát vegyél.
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok, én beltéri egységből az Alcor HD-2500/2800-as készülékeket néztem ki, illetve antennának a 1615-ös antennát. Esetleg más javaslat?
2 tv-hez kellene azaz el kellene osztani a jelet egy elosztóval, milyen elosztót javasoltok? Esetleg kell egy erősítő is?
A mindigtv oldala alapján tetőantennával minden (A-C-ig) csomag fogható Maglódon.
Javasolt esetleg új coax kábelek beszerzése is?
Válaszotokat előre is köszönöm!no brain, no problem
-
darvinya
titán
Csak egy érdekesség!
WayteQ HD95CX = Alcor HD2800Vagy valaki a WayteQ-nél dolgozik és ráakarja tukmálni igaz ha cégnél egy új keszülék lesz akkor a termék fejlesztése és javítása nincs
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zolee11
senior tag
A túl erős azt jelenti, hogy fölösleges erősítőset venni, vagy a működésben probléma is lenne, ha túl erős a jel? Illetve egy ilyen antenna működne 2 tv esetében is? Ha jól tudom akkor a coax kábelen kapja az 5V-os tápfeszültséget, ilyenkor egy elosztó nem kavar be?
Esetleg jó lenne egy sima vagy erősítős külső antenna is?[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
darvinya
titán
Ha nem hiszel nekem töltsed le mindkét készülék leírását, használati útmutatót és lám a menűjük és paraméterük ua.
Ezért lehet mint hd90cx szoftverét rátölteni hd1800-ra és fordítva.
Ezt a hd95cx és hd2800-nál meglehet tenni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zolee11
senior tag
válasz darvinya #1629 üzenetére
Hardveresen sem ugyanaz a felépítés, még akkor sem, ha a chipset ugyanaz, szóval nem biztos, hogy tökéletesen működne egyik szoftvere a másikon... Az Alcor-on van RCA kimenet is, gondolom valahogy csak lekezeli az Alcor szoftvere, míg a WateQ szoftverének minek kéne kezelnie, ha nincs is... akkor hogy is van ez?
no brain, no problem
-
Jamby18
senior tag
Halihó!
A hétvégén vinném haveromhoz a Wayteq HD-90CX-et.
Sejtettem, hogy valamennyire médialejátszó is, de nem akar lejátszani 8Gb pendrive-ról semmit, vagyis a filmeknek csak a hangját
Mit tudnék csinálni, hogy vigye, esetleg csak új firmware oldaná meg?
-DVDRip.HUN.XviD
-720p.BluRay.DTS.x264.Hun filmekkel próbálkoztam, de csak hang volt.
Előre is köszi. -
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Nyáron vettem egy újabb Samsung 107 centis LCD TV-t , amin észrevehetően sokkal jobbak a digitális adások a mindig tv-vel (upc műholdvevő után ) Még a UPC is megvan, de gondolkodok az extrás csomag előfizetésén, egyet hiányolok a csatornakínálatból! Digisport és Digisport Plus, ha ez benne lenne már rendelném is meg! Nem lehet tudni, hogy várható-e hogy a mindig tv is beleteszi a csatornái köze ezt a kettőt? Sziasztok.
-
azbest
félisten
válasz Backrau #1637 üzenetére
Azt is kalkuláld bele a képminőségbe, hogy a duna2, m1, m2 az HD felbontással ad (mégha legtöbbször csak felskálázással is). A fizetős adók minősége inkább a tv2 és rtl klub szintjén van.
A digin kívül lehet fogni más hálózatból a digisportokat? Ja közben ezt megtaláltam: [link]. Szerintem nagyon pici az esélye.
-
darvinya
titán
válasz Jamby18 #1635 üzenetére
Mivel nekem pont ilyen készülékem van eltudom mondani, hogy mit és hogyan játszik le.
v3-as firmware
*.mpg, *.mp4, *.ts file-okat(azaz konténert)szereti jobban
kodek meg csak
mpeg1, mpeg2, mpeg4AVC/H.2640010.2199-es firmwarewww.elektrodoki.hu oldalról letőlthető
*.mpg, *.avi file-okat(azaz konténert)szereti jobban
kodek meg csak
mpeg1, mpeg2, mpeg4AVC/H.264Alcor HD1800 07.14-i sw2213-as firmware
*.mpg, *.avi, *.mkv file-okat(azaz konténert)szereti jobban
kodek meg csak
mpeg1, mpeg2, mpeg4AVC/H.264
az mkv kodeket nem ismerem mert nem használok ilyet de szerintem ua.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Zolee11 #1630 üzenetére
Csak egy kis érdekesség hd90cx lejátszonál hangot lehet kapcsolgani.
hang(menü)
sztereó>jobb>bal>mono
Na most jön a csavar úgy ott csak a piros gombot megnyomva jön elő.
s-video(hang menü)
sztereó>jobb>bal>mono
De úgye nincs a készüléken RCA!Ez a lehetőség fenn áll hd95CX-en!
A másik ezekkel a készülekekel, hogy senki nem olvassa el rendesen mit írtak le.
A fáljformatum(azaz konténer) lejátszása nem egyenlő a bennelévő kodekkel.
Én akár hogyis olvasom, de csak h.264-es varjációkat látok.
Xvid simple@profilt nem találtam.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
domager1
csendes tag
Euronicsnál előfizetést nem lehet kötni, csak feltöltőst. CA modul ára 12900...
-
domager1
csendes tag
válasz mukibuci #1645 üzenetére
Igen, én is ezt fogom tenni...
Azért vicces, utánam dob a mindigtv egy ingyen kártyát egy hónapos feltöltéssel, de hogy használni is tudjam, drágábban jövök ki, mintha bemennék a boltba és szerződést kötnék, úgy 4990 vagy 5990 a modul ára + némi aktiválási díj és első havi díj van... Az egész nincs 12900...Én is egy antennaboltban fogok venni modult... vagy kötök egy csomagot... viszont akkor lesz egy felesleges kártyám.
-
Zolee11
senior tag
válasz darvinya #1643 üzenetére
Csak egy kis érdekesség hd90cx lejátszonál hangot lehet kapcsolgani.
hang(menü)
sztereó>jobb>bal>mono
Na most jön a csavar úgy ott csak a piros gombot megnyomva jön elő.
s-video(hang menü)
sztereó>jobb>bal>mono
De úgye nincs a készüléken RCA!Hát ehhez csak gratulálni tudok, ezek szerint van több verziója is ennek a szerkezetnek, vagy a mérnökök azt sem tudták milyen lesz a végleges hardver, utólag nem korrigáltak semmit. Teljesen mind1 melyik verzió áll fent, igénytelen, trehány s**r munka. Erősen elgondolkodtató, érdemes-e ilyen beltéribe beruházni.
no brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
Tegnap kipróbáltam egy kölcsön digitális tunerrel mit lehet elérni egy belső antennával, egy gyárilag hozzá csomagolt kis botantenna volt, az eredmény: semmit.
Mit javasolsz elég lesz egy kültéri pl. Alcor Signal DVB-T antenna, vagy mindenképp egy normális antenna pl. Alcor 1911 DVB-T típusú? Ennek 8-14 dB a nyeresége.no brain, no problem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen