Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nos, vásároltam inkább valami olcsó D-Link routert, míg a Tp szervízben van.
A Linksys-t pedig inkább visszaviszem majd az eredeti környezetében, a beállításokat mentettem róla, remélem jól be fogom tudni üzemelni.
Köszönöm a segítségeket

-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem. Ezt honnan tudom kideríteni? ( bár azok után, hogy a beállításokat - tudtommal - helyesen megcsináltam és még sincs net, akkor valóban Cisco xy a helyzet, nem?
Ez a rohadt technika...

-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De akkor miért tudom kiválasztani a listából a PPPoE kapcsolatot? - tomato-ban -
( a TP-linkemnek az a baja, hogy nem érzékeli a WAN kábelt. Az előbb kipróbáltam, egy bizonyos állásban, mozgatva van, hogy érzékeli. Gyorsan belementem a set-up-ba, jelszó, felhasználónév be és voi lá volt netem. Tehát azon már meg tudtam csinálni, csak amint jött az öröm megint eldobta a kábel érzékelését. Tehát ezzel nem fogok szenvedni, inkább visszaviszem, mivel még garanciális )
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Már addig eljutottam, hogy nem a cisco felületét hozza be, hanem.
A cmd parancs nem működik akkor sem, ha wifivel csatlakozom a routerhez, akkor sem, ha kábellel. Lényeg, hogy a képen látható IP-n tudok rá csatlakozni, de hogy mi ez a tomato kezelőfelület eszem nincs hozzá. Mind egy. Viszont itt megadtam neki az új PPPoE kapcsolatot, beírtam a felhasználónevet, stb, de semmi. Korlátozott hozzáférés és csak próbál és próbál kapcsolódni a netre, de sikertelenül. ( ezen az interface-n keresztül próbáltam factory resetet csinálni, de sajnos nem találtam ezt a pontot, pedig mindent tüzetesen végignéztem )
Lehet az lesz marad ez a router aztán sz@rok bele, veszek egyet holnap, nem érdekel, hogy gariba lesz a másik... Ennyit szívni.
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Helyzet:
Alapvetően T-home a rendszer, viszont van 2 db tp-link vezeték nélküli adapterem, melynek az egyik fele a Linksysre van rákötve, így megnövelve a wifi hatósugarát. Szaki állította. Van egy lakásom Pécsett, ott viszont besz@rt egy tp-link router, így annak a helyére kellene ez ideiglenesen, míg azzal szenvednek a gariba. Az eredeti környezetében tökéletesen működik a Linksys. -
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na ez elég érdekes. Akkor hogyan tudok oda belépni? Hiszen beírtam a router IP-t és rögtön ezt dobta be nekem...
-
umfrider
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a segítséget, valóban. az első 1-est cserélni kellett 0-ra!
Másik. Szeretném beállítani a routert ( digi netem van, szóval PPPoE ), kerestem is leírást a beállításhoz, viszont nekem más az interface, mint amilyen videókat, PDF-eket találok

Szóval kicsit összekavarodtam. Csináltam egy factory resetet ( azt hiszem, de ez sem biztos, mert az administration menüpontban nekem nincs olyan, csak device restart ). A hátulján nyomtam a gombot ész nélkül meg itt ment a restart.
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Linksys WRT54GL-em van, de sajnos nem tudok belépni a böngészőben a beállításokba. Beírom az IP-t ( http://196.168.1.1 ), de nem történik semmi. Sem explorerben, sem pedig chrome-ban. Mi volna a teendő?
IP automatikus kérésre van állítva!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi