Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
Pogi2001
üzenetére
Igazából ezeket itt hiába kacsolgatod, mivel ez a szerver oldalán fontos a GRE és PPTP protokol átengedése (igaz itt nem is erről van szó).
Nálam is be vannak kapcsolva ezeka funciók.
Windows TF-on (tűzfal) kívül más nem nem fut? Egyes vírusírtóknak is van bizonyos TF részük, ezt is érdemes lenne megnézni. (értem én hogy nélküle megy)
Nekem is van ilyen gondom a főnökömmel. Bár neki a kapcsolódás megy, a tallózás nem megy a hálón. Nekem mintha úgy tűnne, hogy ott azt nem szereti, hogy a VPN által kiosztott címtartomány megegyezik az ő belső hálózatának címtartományával: (mindkettő 192.168.0.x -en van). csak próbaképp próbáld meg, hogy a routert átteszed mondjuk a 192.168.10.1-be. Állítsd át a gépeket is 192.168.10.x -re. így nézd meg. ez csak egy ötlet. próba cseresznye.
-
Tonyk
veterán
válasz
Pogi2001
üzenetére
WRT54GL - Tomato 1.11.7z - VPN tökéletes
a gépen lévő tűzfalad környékén nézz szét!
Rendszerint ezek eldobálják a nbt_ns csomagokat, ezzel szopiztam sokat én is, mert kikapcsolt TF-el tökéletes volt. (Úgy oldottam meg, hogy a szerverről érkező VPN-es ip-ről engedtem minden forgalmat)Vagy próbáld meg static dhcp-vel
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő