Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
válasz
xabolcs
üzenetére
xabolcs
Nagyon hatásos a „rábeszélőkéd”…, majdnem el is szaladtam az üzletbe a router-ért!
igen, mind2 antennaja leszerelheto – cserelheto - az 5907 és 5909-es hozzászólásban tárgyalt dolgok kicsit megzavartak (antenna leszerelés rizikós – tönkremehet az eszköz stb.)az antennaival befogja a wifis jelet, s azokat vezetekesen kuldi tovabb - nehogy azt mond, h csak vezetékesen tudná tovább küldeni!? Vagy?
Mondjuk két eszköz segítségével: Veszek egy AP-t, ami kapja a tetőröl (szolgáltató felöl) a jelet…(de ha jól emlékszek vigyázni kell, h milyen eszközt veszek, mert nem mindegyik AP tudja tovább küldeni Wifi formájában a jelet - de lehet h nincs is olyan AP ami tudja ezt amit most leírtam (úgy néz ki, h én sokat várok el ezektől az eszközöktől
)), majd adja ennek az én bizonyos routeremnek (Linksys) Wifi formájába a netet, amit ő fogad az egyik antennán és továbbít a másikon pl: a notebook-hoz (amire ugye nekem szükségem van)…, + a LAN csatlakozás(ok)on pedig az asztali géphez menne a net! (ami nem egy nagy durranás – mondjuk bármilyen AP-val kivitelezhető, ugye?) Az érdekel, h ez így működne-e, hogy ha két eszközzel oldanám meg? (de ugye nem ez a terv
)Xpod
Lásd #5887. - mit kellene itt látnom?
Az, hogy egy vagy 2 antenna van rajta nem befolyásolja a funkciókat. - ezt hogy kell érteni? A Wifi miatt lett(ek) az antennák felszerelve az eszközre (vagy nem?). Amelyik eszközön kevesebb antenna van, annak csak kisebb a tudása is, nem?And
Szerintem az #5897-ben a kolléga nem a wifi kikapcsolása miatt akarná leszerelni az antennákat, hanem valszeg. a szokásos, rosszul értelmezett kétantennás működés miatt, ami iyen módon (egyikkel a szolgáltatóhoz csatlakozunk, másikkal a lakáson belül ismétlünk) nem kivitelezhető. - pontosan, ahogy írtad
felesleges két, nagyon hasonló topikban futtatni ezt a témát. - elnézést…, mellőzni fogom az ilyesmit
a 'másik' topikban javasolt (megoldások) közül inkább a másodikat ajánlanám - azt elhiszem, hogy ez jobb és tisztább megoldás is, de az anyagiakat nézve már nem biztos…!
a miértjét már korábban másnak is írtam - Ez ugyanis szerintem 'kiszúrás' a szolgáltatóval és a többi, ugyanazon a csatornán, ugyanarra az AP-ra csatlakozó felhasználóval. - az AP-ra csak én csatlakoznék…, asztalival és notebook-kal (ezek szerint csak magammal szúrnák ki, ha jól értelmezem az elméletedet)
ha a router kliens módban van, eltűnik az egész. Mondjuk ilyenkor még mindig ott van a repeater mód, azzal kábé ugyanaz elérhető, csak az SSID-t és a kulcsolást nem tudom módosítani (#5708 hozzászólás) - az miben jelent korlátot hogy nem tudod az SSID-t és a kulcsolást módosítani? Erre nagy szükség lehet, mondjuk az én esetemben is?Köszönöm az eddigi és a további segítségeket….
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)), majd adja ennek az én bizonyos routeremnek (Linksys) Wifi formájába a netet, amit ő fogad az egyik antennán és továbbít a másikon pl: a notebook-hoz (amire ugye nekem szükségem van)…, + a LAN csatlakozás(ok)on pedig az asztali géphez menne a net! (ami nem egy nagy durranás – mondjuk bármilyen AP-val kivitelezhető, ugye?) Az érdekel, h ez így működne-e, hogy ha két eszközzel oldanám meg? (de ugye nem ez a terv
)