Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: A BitLocker és a SmartThings problémák okai és azok elhárítása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Szörnyűség
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Tisztában vagyok vele, hogy kamerában gyengébb lesz, ahogy írtam is. A fényképek abszolút elfogadhatóak, a videók is ha minimálisan gyengébbek lennének, az is részemről beleférne. Idén 6. telefonom a poco 😃 általában nem szoktam cserélgetni ennyire a telefonokat,de idén elég sok érdekes telefon volt, amit ki szerettem volna próbálni. A poco is egy ilyen a nagy aksi, 2.1 , jó hardver és kijelző miatt. A kamerás rész viszont túl van értékelve. Az Oppo videóba és fényképekben 10/9 kb. A Poco fényképekben 10/8, egész jó, videóban szerintem 10/6 maximum. Az Oppoban kettő dolog nem tetszik, egyik a hangszóró, bár igazából elhanyagolható, annyira nem gáz. A másik az agresszív hőkezelés, rossz hőelvezetés. Ez inkább ami zavaró benne. Akku, kijelző, kamerák, rendszer , vibra motor stb patika. Amúgy,ha nem vettem volna mellé tabletet és órát 😂 , küldeném vissza a Pocot,de a tablet kell, az órát jó áron el tudom passzolni valószínűleg. Így nagyon komoly áron lesz/van a poco. Annyiért meg igazából nem szabadna belekötni.
Még az antenna is nagyon jó, illetve a telefon beszélgetés hangminősége. Mindig a kamera volt az, amit a Poconál jobban megnyírbált a Xiaomi, és ez szerintem nem fog változni.
A hangszóróról annyit, hogy ha nagyon dübörgős zenét indítasz rajta, akkor bizonyos hangerőszint felett közbelép egy automatikus korlàtozás, hogy se a hangszóró ne legyen túlterhelve, se az akku pillanatok alatt leszippantva.
-
South Velen
addikt
Amúgy is ott a legjobb az OS*. Amúgy a HyperOS meglepett, egészen használható lett, mióta nem láttam. Rendesen rossz érzés, hogy meg kell válnom most ettől a Poco-tól.
* a Samsung után, de őket a PWM miatt bottal sem piszkálnám.
-
Graphics
Jómunkásember
Én is Oppo find x9 pro-ról váltottam (volna), mert az F9 Pro-nak jobb a mérete, kíváncsi voltam az RGB kijelzőre DC dimminggel, a Qualcomm csúcs procira, a kamera meg nem fontos nekem (évi 30-40 fotót lövök kb
) . Igazából minden király lenne, mostanra már egészen összebarátkoztunk, de... egyszerűen égeti a szemem a kijelző. Én tényleg nem tudom, hogy a dithering vagy ez az új technológia amit a TCL használ a fényáteresztésnél, de emiatt muszáj leszek megválni tőle. Nyilván 1 vagyok az 1000-ből aki ilyen érzékeny erre, bár redditen olvastam már egy másik magyar tulajtól, ő egy F9 Ultra-t küldött vissza emiatt. Meg anno az F8 Ultránál is említette pár user (szintén TCL RGB kijelzővel)De egyébként igen, akinek fontos a kamera, az ne váltson Oppo csúcsmodellről semmilyen Poco-ra, bár hozzá kell tenni, hogy a főkamerában nappal pariban vannak, sőt...
A legjobb kijelző a Honor Magic V5 belső kijelzője, azt tartanám meg, ha nem lenne ilyen unalmas okádék a MagicOS, ahol hónapokig nem javítanak bugokat.
Én meg lassan kénytelen leszek valami jó Oppora váltani.
-
klaya86
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy kamerában gyengébb lesz, ahogy írtam is. A fényképek abszolút elfogadhatóak, a videók is ha minimálisan gyengébbek lennének, az is részemről beleférne. Idén 6. telefonom a poco 😃 általában nem szoktam cserélgetni ennyire a telefonokat,de idén elég sok érdekes telefon volt, amit ki szerettem volna próbálni. A poco is egy ilyen a nagy aksi, 2.1 , jó hardver és kijelző miatt. A kamerás rész viszont túl van értékelve. Az Oppo videóba és fényképekben 10/9 kb. A Poco fényképekben 10/8, egész jó, videóban szerintem 10/6 maximum. Az Oppoban kettő dolog nem tetszik, egyik a hangszóró, bár igazából elhanyagolható, annyira nem gáz. A másik az agresszív hőkezelés, rossz hőelvezetés. Ez inkább ami zavaró benne. Akku, kijelző, kamerák, rendszer , vibra motor stb patika. Amúgy,ha nem vettem volna mellé tabletet és órát 😂 , küldeném vissza a Pocot,de a tablet kell, az órát jó áron el tudom passzolni valószínűleg. Így nagyon komoly áron lesz/van a poco. Annyiért meg igazából nem szabadna belekötni.
-
South Velen
addikt
Én is Oppo find x9 pro-ról váltottam (volna), mert az F9 Pro-nak jobb a mérete, kíváncsi voltam az RGB kijelzőre DC dimminggel, a Qualcomm csúcs procira, a kamera meg nem fontos nekem (évi 30-40 fotót lövök kb
) . Igazából minden király lenne, mostanra már egészen összebarátkoztunk, de... egyszerűen égeti a szemem a kijelző. Én tényleg nem tudom, hogy a dithering vagy ez az új technológia amit a TCL használ a fényáteresztésnél, de emiatt muszáj leszek megválni tőle. Nyilván 1 vagyok az 1000-ből aki ilyen érzékeny erre, bár redditen olvastam már egy másik magyar tulajtól, ő egy F9 Ultra-t küldött vissza emiatt. Meg anno az F8 Ultránál is említette pár user (szintén TCL RGB kijelzővel)De egyébként igen, akinek fontos a kamera, az ne váltson Oppo csúcsmodellről semmilyen Poco-ra, bár hozzá kell tenni, hogy a főkamerában nappal pariban vannak, sőt...
A legjobb kijelző a Honor Magic V5 belső kijelzője, azt tartanám meg, ha nem lenne ilyen unalmas okádék a MagicOS, ahol hónapokig nem javítanak bugokat.
-
novinyul
veterán
Az odáig rendben van, a képeket még megértem , egész jók,de nem a legfelső polc. Ezeket el tudom fogadni. Viszont a videók , elsősorban gyenge és sötét fényben egy vicc. Kurvára kár érte. Olyan szintű a zajosodás, amit nem is tudom mikor láttam utoljára. 4k30 fps, hdr off esetében a legjobb,de itt is van bőven. Ezzel csak az a probléma, hogy szerintem 6-7 éve legalább nem rögzítek már semmit 30 fps-ben, mert nekem nem tetszik. Mindegy, várok pár napot. Kíváncsi vagyok az üzemidőre, belakom rendesen, a kamerát meg próbálom kicsit tesztelgetni még.
Szerintem engedd el
Kamera miatt van a 15 Ultra az F8 Ultra mellett. Van ami ebben, van ami abban jobb, sajnos a kettőt össze gyúrva lenne az igazi. Amúgy előtte sokáig Honor Magic 6-7 Pro volt, az sem volt gyenge hangszórókban, de az F8 Ultra lazán felettük van. -
mcs
veterán
Az odáig rendben van, a képeket még megértem , egész jók,de nem a legfelső polc. Ezeket el tudom fogadni. Viszont a videók , elsősorban gyenge és sötét fényben egy vicc. Kurvára kár érte. Olyan szintű a zajosodás, amit nem is tudom mikor láttam utoljára. 4k30 fps, hdr off esetében a legjobb,de itt is van bőven. Ezzel csak az a probléma, hogy szerintem 6-7 éve legalább nem rögzítek már semmit 30 fps-ben, mert nekem nem tetszik. Mindegy, várok pár napot. Kíváncsi vagyok az üzemidőre, belakom rendesen, a kamerát meg próbálom kicsit tesztelgetni még.
Ha ennyire fontos neked a kamera, és olyan telefonról váltottál, aminek sokkal jobb volt, biztosan nem fogod megszokni a Poco-t. A ,,vicc" és ,,krvára" nem túl biztató kiindulási pont.
-
Graphics
Jómunkásember
Én nem nagyon értettem,hogy egy csúcs Oppo telefonról lefelé váltasz, de miért?
-
klaya86
őstag
-
mcs
veterán
Használtam már Xiaomi 17 ultrát így ismerem a Hyper OS-t. Nem lassabb, mint a Color os, hanem inkább az animáció sebességek pár tized másodperccel hosszabbak , emiatt érződik a Hyper OS picit komótosabbnak. De elkezdem itt egymás mellett nyitogatni az appokat, ugyanolyan gyors a poco mint az Oppo.
Közben elkezdtem belakni a pocot. Elsőre teljesen rendben van. A hangszórók azért nem világmegváltóak, picit drasztikusabb hangerőre és mélyre számítottam. Okés , valóban jól szól,de nem lehengerlő egyáltalán. Sebesség, kijelző így pár óra használat után rendben van. Telepítettem kb 35-40 appot, 40 fokig melegedett, abszolút nem sok, throttling nem volt. A rendszerben NEM találkoztam semmi reklámmal. Pedig még odáig nem jutottam, hogy ezeket célzottan elkezdjem kikapcsolgatni. A fényképek rendben vannak így elsőre, viszont....
Gyenge fényben, közel sem sötétben próbálva még, videózás közben a fő kamera elég rendesen zajosodik. Ezen valamelyest segített, hogy a hdr-t kikapcsoltam. Azonban ez fél megoldás mert tökéletesen közel sem lett, illetve szeretem a hdr-t videózás közben is használni. A még fájóbb, hogy a telefotó videó közben rohadt gyenge. Sötét egyszerűen zajos... Mellette az Oppo kb tökéletes bármilyen fényben, fő és telefotó kamera esetében is. Ez nekem baszott nagy csalódás. Nem sokat videózok ugyan éjszaka, de azért évi 10-15 videót biztosan csinálok, este vagy gyenge fényben. (Koncert, szülinap , ünnepek stb) Úgyhogy emiatt eléggé kérdéses, hogy marad e.
A másik,ami még vízválasztó,az az üzemidő. A find X9 pro brutál ebben is. Másfél - két nap stabilan megvan, 10-13 óra képernyő idővel.
Még próbálok videókat készíteni pl éjszaka a napokban. Hátha. A telefon ezen kívül egyébként minden másban abszolút rendben lenne valószínűleg .Pocótól sosem érdemes komoly kamerás képességeket elvárni, mert egyszerűen nem erre hegyezik ki. Hétköznapi dolgokról megfelelő fényviszonyok mellett szép képeket lehet készíteni vele, de a komolyabb elvárásokat nem tudja kielégíteni.
-
fdisk
őstag
Majd írd meg, hogy tűnik, a Hyper OS tényleg lomhább-e?
fdisk
VPN-t használsz ami kiszűri, akkor már eddig sem volt?Már legalább 6 éve használok VPN-t. Eddig sosem volt reklám.
-
klaya86
őstag
Az animáció sebessége (nyugodt) a 3-ból a legkisebben van ha minden igaz gyárilag. Lehet, hogy a sok szakit ez vezeti meg.
Ismerem , gyorsra van állítva. Fejlesztői beállításoknál minden animáció sebesség pedig 0.5re levéve. De mondom, ezzel semmi probléma. Ugyanolyan gyors a Poco, mint az Oppo. Egy két animációban pörgősebb az Oppo, amiatt érződik pattogósabbnak valamivel. De semmi gond a hyper OSel ilyen szempontból.
-
fekete-puma
junior tag
Használtam már Xiaomi 17 ultrát így ismerem a Hyper OS-t. Nem lassabb, mint a Color os, hanem inkább az animáció sebességek pár tized másodperccel hosszabbak , emiatt érződik a Hyper OS picit komótosabbnak. De elkezdem itt egymás mellett nyitogatni az appokat, ugyanolyan gyors a poco mint az Oppo.
Közben elkezdtem belakni a pocot. Elsőre teljesen rendben van. A hangszórók azért nem világmegváltóak, picit drasztikusabb hangerőre és mélyre számítottam. Okés , valóban jól szól,de nem lehengerlő egyáltalán. Sebesség, kijelző így pár óra használat után rendben van. Telepítettem kb 35-40 appot, 40 fokig melegedett, abszolút nem sok, throttling nem volt. A rendszerben NEM találkoztam semmi reklámmal. Pedig még odáig nem jutottam, hogy ezeket célzottan elkezdjem kikapcsolgatni. A fényképek rendben vannak így elsőre, viszont....
Gyenge fényben, közel sem sötétben próbálva még, videózás közben a fő kamera elég rendesen zajosodik. Ezen valamelyest segített, hogy a hdr-t kikapcsoltam. Azonban ez fél megoldás mert tökéletesen közel sem lett, illetve szeretem a hdr-t videózás közben is használni. A még fájóbb, hogy a telefotó videó közben rohadt gyenge. Sötét egyszerűen zajos... Mellette az Oppo kb tökéletes bármilyen fényben, fő és telefotó kamera esetében is. Ez nekem baszott nagy csalódás. Nem sokat videózok ugyan éjszaka, de azért évi 10-15 videót biztosan csinálok, este vagy gyenge fényben. (Koncert, szülinap , ünnepek stb) Úgyhogy emiatt eléggé kérdéses, hogy marad e.
A másik,ami még vízválasztó,az az üzemidő. A find X9 pro brutál ebben is. Másfél - két nap stabilan megvan, 10-13 óra képernyő idővel.
Még próbálok videókat készíteni pl éjszaka a napokban. Hátha. A telefon ezen kívül egyébként minden másban abszolút rendben lenne valószínűleg .Az animáció sebessége (nyugodt) a 3-ból a legkisebben van ha minden igaz gyárilag. Lehet, hogy a sok szakit ez vezeti meg.
-
Graphics
Jómunkásember
-
klaya86
őstag
Majd írd meg, hogy tűnik, a Hyper OS tényleg lomhább-e?
fdisk
VPN-t használsz ami kiszűri, akkor már eddig sem volt?Használtam már Xiaomi 17 ultrát így ismerem a Hyper OS-t. Nem lassabb, mint a Color os, hanem inkább az animáció sebességek pár tized másodperccel hosszabbak , emiatt érződik a Hyper OS picit komótosabbnak. De elkezdem itt egymás mellett nyitogatni az appokat, ugyanolyan gyors a poco mint az Oppo.
Még próbálok videókat készíteni pl éjszaka a napokban. Hátha. A telefon ezen kívül egyébként minden másban abszolút rendben lenne valószínűleg . -
fekete-puma
junior tag
-
fdisk
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
klaya86
őstag
-
fdisk
őstag
Tegnapelőtt rendeltem meg a telót, és tegnap meg is érkezett. Nagyon gyorsak voltak.
Még most kezdem el belakni, de elsőre nagyon pozitív a véleményem. Pörgős, szép kijelző.😃 -
klaya86
őstag
-
gekkoXT
senior tag
Ha nekem van Mi pontokból is kuponom, akkor lehet halmozni? Mi pont + bevezető kupon + Mobilaréna kupon?
-
mcs
veterán
Az F9 szériánál már másabb anyagú átlátszó kemény műanyag tok jár.
Gondolom a cseresznye szín miatt is kapott ilyet, hogy azt ne takarja el.
-
South Velen
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Ha valaki érzékeny a mobil kijelzőkre, akkor így pár nap utan leírom a tapasztalataimat. (ugyanolyan a Pro-ban és Ultra-ban).
- a PWM nem probléma. Egyáltalán nincs fejfájás. A DC dimming frekvenciával összefüggő kis fényerő-esésen is elég alacsony a moduláció, tehát ez nagyon rendben van.
- a dithering viszont úgy néz ki problémás lesz, egyre jobban "ég" és szárad a szemem tőle. Azért is idegesítő mert amúgy nativ 10 bit a kijelző, nem kellene dithering, de a xiaomi erőlteti ezt a semmire nem jó 12 bitet....
Ahány ember, annyi féle érzékenység de redditen is olvastam már hasonlót, így aki esetleg a ditheringre érzékeny mindenképp online vegye meg hogy el tudjon állni...
Na eddig nem is hallottam a ditheringről.
-
South Velen
addikt
Ha valaki érzékeny a mobil kijelzőkre, akkor így pár nap utan leírom a tapasztalataimat. (ugyanolyan a Pro-ban és Ultra-ban).
- a PWM nem probléma. Egyáltalán nincs fejfájás. A DC dimming frekvenciával összefüggő kis fényerő-esésen is elég alacsony a moduláció, tehát ez nagyon rendben van.
- a dithering viszont úgy néz ki problémás lesz, egyre jobban "ég" és szárad a szemem tőle. Azért is idegesítő mert amúgy nativ 10 bit a kijelző, nem kellene dithering, de a xiaomi erőlteti ezt a semmire nem jó 12 bitet....
Ahány ember, annyi féle érzékenység de redditen is olvastam már hasonlót, így aki esetleg a ditheringre érzékeny mindenképp online vegye meg hogy el tudjon állni...
-
South Velen
addikt
-
mcs
veterán
Igen, nem sokkal vaskosabb a gyáritól, de a rücskös hátuljával jól tapad.
Annyi pici hátránya van, hogy a kamerasziget alá könnyen bemerészkedik a por és szutyok. Ha leveszed, akkor össze van ott gyűlve és tapadva.
-
novinyul
veterán
-
mcs
veterán
-
lolal
senior tag
A gyári tokja teljesen elégséges ? Vagy lehet hozzá esetleg valami Nilkin vagy hasonlót kapni amitől nem lesz gyalogsági fegyver vastagságú és nehézségű ?
-
mcs
veterán
Szerethető ez a péklapát méret. Csak kényelmesebb nézni.

De a káva nem annyira széles és vastag, hogy ne lehessen nadrágzsebbe kényelmesen beletenni.
-
Graphics
Jómunkásember
-
IQfályter
aktív tag
Kupon. MobilarenaF9 pont nélkül kell beírni csak a billentyűzetem automatice tett egy pontot a végére
-
lolal
senior tag
Sziasztok fórum társak, nekem is működött RentechF9 kuponjával és kaptam 20.000 Ft kedvezményt. Izgatottan várom. Egy iPhone SE2022-t és egy öregecske Galaxy S20 Ultrát vált majd, így a méret nem lesz akadály. Blotwareket majd PC-n keresztül kiütöm róla.
-
IQfályter
aktív tag
-
Dtibi97
friss újonc
-
IQfályter
aktív tag
-
Dtibi97
friss újonc
-
IQfályter
aktív tag
-
Dtibi97
friss újonc
-
mcs
veterán
Nem rossz ez a ,,pocok" promózás. Úgy látszik, hogy az előd széria eléggé népszerű lett ahhoz, hogy kedvezményekkel tukmálják az újat.
-
IQfályter
aktív tag
-
fdisk
őstag
-
IQfályter
aktív tag
-
fdisk
őstag
Én választottam ki. 4 kedvezmény közül lehetett választani. Ha jól emlékszem.
Volt ez a velcome akármi, egy másik 5%-os, és két kupon beszámítós. De egyik sem ért 5%-nál többet. -
IQfályter
aktív tag
-
fdisk
őstag
Megrendeltem egy ultrát. Én csak 5% kedvezményt kaptam.
Mondjuk ez is több, mint a semmi. 😁 -
mcs
veterán
T és ,,felső" polcot írtam.
A 17-el én is szemezgettem korábban, mert nagyon pofás darab a méretével.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
novinyul
veterán
-
szkaroly
őstag
Kéthavonta van frissítés (F8 Ultra). Június elején és augusztus elején volt.
-
novinyul
veterán
Köszi a válaszokat. 😊
Neken a képernyőidő fontos. Persze ebben az árban már az sem baj, ha jó a kamera.
Mint fentebb írtam, 14t-ről váltanék.
És nekem annak a képei is teljesen megfeleltek. Szóval ebből gondoltam hogy akkor a f9 ultra képei csak jobbak lesznek.És meddig kap támogatást ez a teló? Főverzió, biztonsági frissítés.
4 főverzió, 6 év biztonsági frissítés, mindezt 3 havonta kapja.
Luck: Elnézte a sima 17 helyett a 17T írta. Amúgy jó ideig én is a sima 17-re váltottam volna. Kompakt, erős, nagy akkumulátoros telefon jó kamerákkal
-
fdisk
őstag
Köszi a válaszokat. 😊
Neken a képernyőidő fontos. Persze ebben az árban már az sem baj, ha jó a kamera.
Mint fentebb írtam, 14t-ről váltanék.
És nekem annak a képei is teljesen megfeleltek. Szóval ebből gondoltam hogy akkor a f9 ultra képei csak jobbak lesznek.És meddig kap támogatást ez a teló? Főverzió, biztonsági frissítés.
-
Luck Dragon
támogató
-
mcs
veterán
-
szkaroly
őstag
-
mcs
veterán
-
szkaroly
őstag
-
mcs
veterán
Nekem ugyanennyit merül pedig netre van csatlakoztatva és nincs letiltva a daemon. Vasárnap felkelek, kiveszem repülőmódból. Lemegyek palacsintát sütni és kimosok. Utánna gykorlatilag ugyanott van az aksi. Egyszerűen jó a standby fogyasztás. Egyébként a Gen 5 alacsony teljesítményen egész takarékos.
Azt észrevettem én is meló alatt, hogy ha meg van nyitva háttérben jó pár app, akkor azokat is alaposan takarékra teszi készenlétben, de éjszakára mindent kilövök, hogy csak azért se merítse semmi pluszba.
Aminek én személy szerint örülnék, az egy manuális proci szabályozó opció.
-
mcs
veterán
Őrlődőm az F9U és Xiaomi 17 között. Nem jó ómen.
A kisebb méret és jobb kamera a Xiaomi 17 mellett szól, a Poco Ultra pedig egy bsztt nagy tepsi mélynyomóval.
-
Luck Dragon
támogató
-
mcs
veterán
Egyik ismerősömnek van 14T-je, és igen, az F8 Ultrám valóban szebb képeket készít.
-
novinyul
veterán
Ahogy írták, kb. semmi sem
Amúgy tartalom fogyasztáshoz k.rva jó a 2.1 hangszóró beállítás, én legalább is nagyon szeretem. Teljesen más megnézni egy filmet az F8 Ultra-n és más a 15 Ultra-n(sejthető hogy az F8 Ultra a nyerő) -
South Velen
addikt
Ha a súly sem zavar akkor kb semmi nem szól a Pro mellett (a kicsit olcsóbb áron kívül)
Esetleg telemakróban adott esetben jobb képeket lőhet a Pro.
2,5x zoom 10cm-es minimum távolság vs
5x zoom 30cm-es minimum távolságPortréhoz is jobb kombó a Pro zoom kamerája.
Kb ennyi. Illetve van fehér -ezust színben, nekem mindig ez a kedvencem egy telefonnál. A neon is jópofa, bár itthonra nem kéne.Az ultra színei, a fekete baromi unalmas, a cseresznye pedig a feleségem szerint feminin (szerintem amúgy nem).
-
klaya86
őstag
Azért a kettő elég más méret.
-
fdisk
őstag
A méret nem zavar. Vezeték nélküli töltéses telóm még sosem volt. Így az nem lényeg.
Zenét fülessel hallgatok.
És hosszabb távra tervezek.
A pro mellett mi szólhat az áron kívül? -
szkaroly
őstag
Nekem ugyanennyit merül pedig netre van csatlakoztatva és nincs letiltva a daemon. Vasárnap felkelek, kiveszem repülőmódból. Lemegyek palacsintát sütni és kimosok. Utánna gykorlatilag ugyanott van az aksi. Egyszerűen jó a standby fogyasztás. Egyébként a Gen 5 alacsony teljesítményen egész takarékos.
-
Luck Dragon
támogató
-
novinyul
veterán
Mennyire számít a nagyobb méret az Ultra esetén? A Pro kompaktabb telefon, fő kamera ugyan az, ultraszéles csak 8Mpx, a telefotó 2.5* Zoom tartományban dolgozik. Ja és nincs vezeték nélküli töltés és nincs "mélynyomó"
-
fdisk
őstag
Sziasztok.
14t-ről váltanék a jobb üzemidő miatt.
A kamera képeivel nekem semmi bajom nem volt. Az én igényeimnek tökéletesen megfelelő.
De jól sejtem az ultra azért jobb kamera rendszerrel rendelkezik? -
mcs
veterán
Meg kell majd nézni, hogy nem merül-e jobban a telefon éjszaka, vagy a töltés nem lesz-e gyorsabb ami nem feltétlen jobb...
Az F8 Ultra 2,5-3 óránként merül 1%-ot használaton kívül úgy, hogy nem megy a Daemon és netre sincs csatlakoztatva.
-
fekete-puma
junior tag
Végül letiltottam a "system daemon"-t (sőt, canta-val le is töröltem), azóta kb nincs melegedés általános használat során.
Valószínűleg arról lehet szó, hogy az elején még sokat dolgozhat a deamon hogy felmérje a használatot, és ezért melegedhet. Gondolom később már visszahűlt volna, esetleg "ráoptimalizálta" volna a használati szokásaimra a telefont, úgyhogy lehet hetekkel később valami előnye is lett volna...
Mindenesetre kilőttem, nekem így most tökéletes, nincs indokolatlan melegedés.

Az akksi is jobb lett.Meg kell majd nézni, hogy nem merül-e jobban a telefon éjszaka, vagy a töltés nem lesz-e gyorsabb ami nem feltétlen jobb...
-
South Velen
addikt
Az ultrán nagyobb a hűtés valszeg.
Hát én nem tudom, engem jobban idegesít hogy sima használatkor is meleg a telefon, Oppon nálam soha nem volt ilyen. Lehet azért is mert hamarabb belenyúl a teljesítménybe, passz.
Végül letiltottam a "system daemon"-t (sőt, canta-val le is töröltem), azóta kb nincs melegedés általános használat során.
Valószínűleg arról lehet szó, hogy az elején még sokat dolgozhat a deamon hogy felmérje a használatot, és ezért melegedhet. Gondolom később már visszahűlt volna, esetleg "ráoptimalizálta" volna a használati szokásaimra a telefont, úgyhogy lehet hetekkel később valami előnye is lett volna...
Mindenesetre kilőttem, nekem így most tökéletes, nincs indokolatlan melegedés.

Az akksi is jobb lett. -
aprokaroka87
nagyúr
Akkor már rendben van ha nincs tele reklámmal?
Az a legkisebb gond kikapcsolgatni.
com.miui.msa.global fő reklámmotor
com.miui.analytics. telemetria + reklámadatok gyűjtése
com.miui.daemon. háttérszolgáltatás a reklámokhoz
com.xiaomi.joyose.. agresszív telemetria
com.xiaomi.mipicks GetApps – Xiaomi saját appbolt, folyamatos értesítések/reklámok
com.miui.hybrid. Quick Apps / Hybrid – adatgyűjtés
com.xiaomi.glgm ... Game Center / játékokkal kapcsolatos telemetria
com.bsp.catchlog Loggyűjtő (néhány romon megjelenik)
com.miui.bugreport. Hibajelentés + használati adatok küldése
com.miui.miservice. Services & Feedback (használati logok, visszajelzés)
com.xiaomi.discover.. Xiaomi saját rendszeralkalmazás-frissítője + telemetria
Vannak ilyen finomságok amik gondolom nem zavarnak...
A NextDNS-t sem artanavtanulmányozni, használni.Oké de titkolja hogy mit csinál?
Ezeket adb-n keresztül le tudod tiltani.
Vagy dns-el blokkolni.
Kb mindegyik gyártó gyűjt adatokat. -
fekete-puma
junior tag
De nincs is tele reklámokkal.
[link]Nem erről a telefonról írt.. a rendszerről általánosan, de az nem egységes még.
A Realme-n nincs reklám. De Van pár app felrakva, az olcsóbb telefonokon játék, a drágább cuccokon ismert appok. Törölhetőek. De nem reklám.
Pocoról jön úgyis nemsokára a mobilarenas teszt, ott is lehet majd beírni ezeket.
Akkor már rendben van ha nincs tele reklámmal?
Az a legkisebb gond kikapcsolgatni.
com.miui.msa.global fő reklámmotor
com.miui.analytics. telemetria + reklámadatok gyűjtése
com.miui.daemon. háttérszolgáltatás a reklámokhoz
com.xiaomi.joyose.. agresszív telemetria
com.xiaomi.mipicks GetApps – Xiaomi saját appbolt, folyamatos értesítések/reklámok
com.miui.hybrid. Quick Apps / Hybrid – adatgyűjtés
com.xiaomi.glgm ... Game Center / játékokkal kapcsolatos telemetria
com.bsp.catchlog Loggyűjtő (néhány romon megjelenik)
com.miui.bugreport. Hibajelentés + használati adatok küldése
com.miui.miservice. Services & Feedback (használati logok, visszajelzés)
com.xiaomi.discover.. Xiaomi saját rendszeralkalmazás-frissítője + telemetria
Vannak ilyen finomságok amik gondolom nem zavarnak...
A NextDNS-t sem artanavtanulmányozni, használni. -
aprokaroka87
nagyúr
De nincs is tele reklámokkal.
[link]Nem erről a telefonról írt.. a rendszerről általánosan, de az nem egységes még.
A Realme-n nincs reklám. De Van pár app felrakva, az olcsóbb telefonokon játék, a drágább cuccokon ismert appok. Törölhetőek. De nem reklám.
Pocoról jön úgyis nemsokára a mobilarenas teszt, ott is lehet majd beírni ezeket.
Kíváncsi lennék rá hogy a bevételek hány százaléka érkezik a gyári reklámokból a Xiaomi felé?
-
jUUh
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
300+-ért tényleg elvárná az ember, hogy ne legyen tele reklámokkal.
Mondjuk én egy Samsung telefonról is leszednék minden felesleget, így a xiaomi-t sem probléma rendesen kipucolni.
Realme telefont is pucolnám arra is pakolnak fel dolgokat. [link]De nincs is tele reklámokkal.
-
fekete-puma
junior tag
Feleslegesen sok helyen jönnek szembe a Xiaomis appok, bannerek. Pl. 100x mondtam hogy defalult pdf app legyen a driveos reader, de biz isten xiaomival nyitja meg néha.
Eltakarítani a szemetet valamennyire le lehet, de vissza köszönön itt-ott.
Indokolatlanul bovli néha az élmény. Pl cicás téma? Komolyan?
Settings hát... de legalább lehet keresni benne ez megmenti.
Mint mondtam, kompromisszumos telefonnak jó, ha van időd levakarni a felesleget. De 300+-ert én tényleg telefont néznék.
300+-ért tényleg elvárná az ember, hogy ne legyen tele reklámokkal.
Mondjuk én egy Samsung telefonról is leszednék minden felesleget, így a xiaomi-t sem probléma rendesen kipucolni.
Realme telefont is pucolnám arra is pakolnak fel dolgokat. [link] -
Graphics
Jómunkásember
-
jUUh
addikt
Feleslegesen sok helyen jönnek szembe a Xiaomis appok, bannerek. Pl. 100x mondtam hogy defalult pdf app legyen a driveos reader, de biz isten xiaomival nyitja meg néha.
Mint mondtam, kompromisszumos telefonnak jó, ha van időd levakarni a felesleget. De 300+-ert én tényleg telefont néznék.
Na, porn emiatt nem vettem azóta se. És félre értés ne essék, az OrigionOS amin vagyok, messze a tökéletestől.
Vhogy a OneUI funkcionalitást kéne hozni, OrigionOS sebességgel és fluidsággal.
Köszi, h írtál.
-
Jabby
őstag
-
novinyul
veterán
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
F9 Ultra mellett használ valaki Galaxy Watchot?
Sok funkció nem működik az órában? -
mcs
veterán
A max fényerő komoly rizikó faktor napsütésben, mert maga a kijelző is felmelegszik emiatt, és a napsütés erre rátesz még egy lapáttal. Lehet, hogy elég volna a 60-70% is, hiába látható kevésbé a napon a kijelző.
-
klaya86
őstag
Stressz teszt semmit nem ér. Az Oppo szoba hőmérsékleten bármennyit codozok, 40 fok lesz max. De kint, nyári napon 5-10 perc alatt sima böngészésnél 40 fok felé megy és max fényerő miatt jön a throttling.
-
mcs
veterán
-
mcs
veterán
Nekem egyedül a WPS Office-tól van herótom, és váltani fogom. Ritka egy undorító, reklámokkal teletömött moslék.

-
klaya86
őstag
Ez biztató 😉
-
nbalus2k
csendes tag
Évek óta nem használok MIUI-t, HyperOS-t (Redmi 2 Pro, Redmi Note 3 Kate, Note 5 Pro whyred, Mi 9T Davinci ezeken mindig custom ROM ment).
Sokan mondják, hogy ez a HyperOS már nem olyan, mint a régi, neked mi a baj vele? Egy ismerős akar most venni, és a Xiaomi flagshipeket megnyomkodva élőben , azt kell, hogy mondjam, nagyon jónak érződik.
De közben meg nekem is nehéz levetkőzni a régi élményeket, főleg hogy sokáig Pixel - Samsung vonalon mozogtam.
-
mcs
veterán
De gondolom nem 38-40 foknál 😄 nekem még a 60hz beleférne, bár szokatlan, sok sok évi Samsung után ilyet nem láttam még. De az , hogy a láthatóságot korlátozza gyakorlatilag közel használhatatlan szinte véve napon a fényerőt, nekem nem elfogadható. Ha a poco ezt nem teszi,az már teljesen okés. Volt egyébként xiaomi 17 ultram , igaz nyár elején adtam el,de az nem produkált ilyet. Sőt, napon a legjobb fényerőt tudta az eddigi telefonjaim közül.
Valószínűleg ugyanúgy viselkedhet a Poco Ultra, mint egy Xiaomi Ultra.
Valahol 40 fok felett először a rendszer animációk egy részét teszi le 60 Hz-re, aztán ahogy tovább emelkedik a hőfok, úgy teszi át a többi animációt is. Fényerő throttlingot az F8 Ultrám se művelt eddig. -
klaya86
őstag
De gondolom nem 38-40 foknál 😄 nekem még a 60hz beleférne, bár szokatlan, sok sok évi Samsung után ilyet nem láttam még. De az , hogy a láthatóságot korlátozza gyakorlatilag közel használhatatlan szinte véve napon a fényerőt, nekem nem elfogadható. Ha a poco ezt nem teszi,az már teljesen okés. Volt egyébként xiaomi 17 ultram , igaz nyár elején adtam el,de az nem produkált ilyet. Sőt, napon a legjobb fényerőt tudta az eddigi telefonjaim közül.
-
mcs
veterán
Nekem meg pont ez a bajom az Oppoval. Volt számtalan telefonom,de picit nagyobb igénybe vétel esetén,ha 40-42 fok, még nálam az abszolút nem vészes, nem is korlátozott úgymond egyik sem. Az Oppo meg 38! foknál , napsütésben, már átvált 60hz-re, 40 foknál meg semmit nem látni a kijelzőből , úgy leveszi a fényerőt. Mégha lenne mondjuk 45 fokos már a telefon, meg is érteném. Hiába fullos a telefon,de ez a része NEKEM kibassza a biztit. Engedje 45 fokig a telefont legalább. Amit valószínűleg még egyébként napon se napon használva érnék el normális használat mellett.
A Poco is átkapcsol 60ra, ha nagyon rásüt a nap folyamatosan és eközben le van terhelve, de a fényerőt nem babrálja.
-
klaya86
őstag
Hát én nem tudom, engem jobban idegesít hogy sima használatkor is meleg a telefon, Oppon nálam soha nem volt ilyen. Lehet azért is mert hamarabb belenyúl a teljesítménybe, passz.
Nekem meg pont ez a bajom az Oppoval. Volt számtalan telefonom,de picit nagyobb igénybe vétel esetén,ha 40-42 fok, még nálam az abszolút nem vészes, nem is korlátozott úgymond egyik sem. Az Oppo meg 38! foknál , napsütésben, már átvált 60hz-re, 40 foknál meg semmit nem látni a kijelzőből , úgy leveszi a fényerőt. Mégha lenne mondjuk 45 fokos már a telefon, meg is érteném. Hiába fullos a telefon,de ez a része NEKEM kibassza a biztit. Engedje 45 fokig a telefont legalább. Amit valószínűleg még egyébként napon se napon használva érnék el normális használat mellett.
-
South Velen
addikt
Nálam is Oppo find X9 prot váltana az F9 ultra. Rohadt jó telefon, nagyon jó a rendszer,de hőkezelése fos. Az hogy nyári napon 10 perc sima böngészés után már jön a fényerő off,meg throttling... hát kiábrándító finoman fogalmazva is Szimplán emiatt rendeltem meg és próbálok rá a pocora . Bár pont a melegedés lesz itt is a fő kérdés, ahogy látom.
-
klaya86
őstag
Az Ultra hogy áll a melegedéssel?
A Pro böngészés mellett is általában langyos, és komolyabb igénybe vételre eléggé fel tud melegedni.
Oppo Find X9 Pro-ról váltottam volna, de az akksi és a melegedés miatt nem leszünk barátok. Az oppo nálam 15 óra SOT-ot.tudott és lényegében sosem melegedett igazán.
Olvastam hogy az elite gen5 melegebb mint a mt9500 de nem gondoltam hogy ennyire.Kb 9 óra SOT körül leszek, ennél többet vártam.
Lehetséges hogy javulna ez még ahogy bejáratódik a telefon? Tudom van ez a mítosz, de kb 80 androidos telefonom volt és az első ciklus kb egyiknél se hozott kevesebb SOT-t (leszámítva amíg az appokat telepíti) de hátha ez a HyperOS 3.0 más.
Érdemes a Daemon-t kikapcsolni? Ahogy látom eléggé megoszlanak a vélemények erről a redditen.
Persze az értesítések se úgy jönnek mint ColorOS-en de ezt már megszoktam a HyperOS-től.

Valószínűleg így hogy csomagban volt, vissza se lehet küldeni csak mindennel együtt.
De hogy jót is mondjak, még a Pro is úgy szól mint egy iPhone 17 Pro. Pedig ez csak 2.0.
A kijelző nagyon jó és tényleg nem bántja a szemet.
A design élőben is vagány.
A GPS pontosabb mint az Oppo-ban.
A Watch5-tel eddig elég jól együtt működik.Nálam is Oppo find X9 prot váltana az F9 ultra. Rohadt jó telefon, nagyon jó a rendszer,de hőkezelése fos. Az hogy nyári napon 10 perc sima böngészés után már jön a fényerő off,meg throttling... hát kiábrándító finoman fogalmazva is Szimplán emiatt rendeltem meg és próbálok rá a pocora . Bár pont a melegedés lesz itt is a fő kérdés, ahogy látom.
-
South Velen
addikt
Az Ultra hogy áll a melegedéssel?
A Pro böngészés mellett is általában langyos, és komolyabb igénybe vételre eléggé fel tud melegedni.
Oppo Find X9 Pro-ról váltottam volna, de az akksi és a melegedés miatt nem leszünk barátok. Az oppo nálam 15 óra SOT-ot.tudott és lényegében sosem melegedett igazán.
Olvastam hogy az elite gen5 melegebb mint a mt9500 de nem gondoltam hogy ennyire.Kb 9 óra SOT körül leszek, ennél többet vártam.
Lehetséges hogy javulna ez még ahogy bejáratódik a telefon? Tudom van ez a mítosz, de kb 80 androidos telefonom volt és az első ciklus kb egyiknél se hozott kevesebb SOT-t (leszámítva amíg az appokat telepíti) de hátha ez a HyperOS 3.0 más.
Érdemes a Daemon-t kikapcsolni? Ahogy látom eléggé megoszlanak a vélemények erről a redditen.
Persze az értesítések se úgy jönnek mint ColorOS-en de ezt már megszoktam a HyperOS-től.

Valószínűleg így hogy csomagban volt, vissza se lehet küldeni csak mindennel együtt.
De hogy jót is mondjak, még a Pro is úgy szól mint egy iPhone 17 Pro. Pedig ez csak 2.0.
A kijelző nagyon jó és tényleg nem bántja a szemet.
A design élőben is vagány.
A GPS pontosabb mint az Oppo-ban.
A Watch5-tel eddig elég jól együtt működik. -
mcs
veterán
Hát igen. De azért az F8 szériában sokkal nagyobb difi volt a Pro és az Ultra közt, mondjuk igaz hogy árban is.
Persze kérdés az is mennyire fejnehéz, de ebben jó lehet, mert alapvetően inkább az akksi a nagy, mint a kamerák brutálisak. A Vivo X300 Pro olyan szinten húzta a kezem, hogy napokig fájt miután el is adtam... A Find X9 Pro már élhetőbb.
Megrendelhettem volna, aztán max visszaküldöm, de már mindegy. Most mindig bennem lesz, hogy "de azért az Ultra mégiscsak jobb lenne"
Az F8 Proban még az első SD 8 Elite van, az F9ben pedig már a Gen 5 gpu-ban picit lightosabb kiadása. Nálam is járt mindenféle Xiaomi a fejemben vásárlás előtt, végül az F8 Ultra nyert a ,,lökött" mélynyomójával, mert csak akartam valami újat és különlegeset, amihez hasonló sose volt még eddig.
-
Luck Dragon
támogató
-
klaya86
őstag
Igen, közben már elolvastam én is, erről lemaradtam.
Egyébként szerintem vagy óra, vagy tablet kombóval is még mindig nagyon komoly ajánlat.
-
Luck Dragon
támogató
Tegnap este még engedte. Itt pár hozzászólással feljebb egy fórumtárs írta még tegnap délután. És mivel már az F8 ultra is tetszett,de nem próbáltam ki, így ennyiért az f9 ultra ,csomagban , nekem instant buy volt. Gyanítom nem így tervezték a webshopban, hogy mindkét opciót hozzá lehessen adni 😄
Igen, közben már elolvastam én is, erről lemaradtam.
-
klaya86
őstag
Hogy tudtad Watch-ot és az M1 Padot a kosárba helyezni? Nekem csak egyet enged.
Tegnap este még engedte. Itt pár hozzászólással feljebb egy fórumtárs írta még tegnap délután. És mivel már az F8 ultra is tetszett,de nem próbáltam ki, így ennyiért az f9 ultra ,csomagban , nekem instant buy volt. Gyanítom nem így tervezték a webshopban, hogy mindkét opciót hozzá lehessen adni 😄
-
Luck Dragon
támogató
-
klaya86
őstag
Az enyémet szerdán hozzák ( akkor tudom csak átvenni) , de jön hozzá a tablet és az óra is. Mondjuk így, hogy ki vannak fizetve, fura lenne,ha mégiscsak egy opció járna a telefon mellé utólag. Tavasszal használtam egy Xiaomi 17 ultrát 4 hónapig ,ami igazából szoftveresen hibátlan volt nálam. Nagyon remélem, hogy a poco is hasonló lesz.
-
Kobak 27
tag
Hát igen. De azért az F8 szériában sokkal nagyobb difi volt a Pro és az Ultra közt, mondjuk igaz hogy árban is.
Persze kérdés az is mennyire fejnehéz, de ebben jó lehet, mert alapvetően inkább az akksi a nagy, mint a kamerák brutálisak. A Vivo X300 Pro olyan szinten húzta a kezem, hogy napokig fájt miután el is adtam... A Find X9 Pro már élhetőbb.
Megrendelhettem volna, aztán max visszaküldöm, de már mindegy. Most mindig bennem lesz, hogy "de azért az Ultra mégiscsak jobb lenne"
Én az ultrát választottam, pont most néztem, hogy a súlypont valahol középen van, egyáltalán nem fej nehéz. Árban minimális a difi, tudásban azért van különbség. Szerintem megéri az ultra. Kíváncsi leszek hosszú távon mi lesz a tapasztalatom vele.
-
Kobak 27
tag
Nekem ma hozza a futár órával, tabbal.
De tény, így már nem biztos hogy érdemes foglalkoznod vele. Főleg, hogy az órát sokan szidják a fórumokon. Lehet én is maradok a jó öreg 2 hetes akkuidős Huawei Watch GT3 Pro-nál.
Tehát akkor tegnap meg kellett volna rendelni, akkor ezek szerint teljesítették. Ez mondjuk korrekt, te iszonyat jól jártál vele. Nekem az órában marad a Huawei Watch 5 pro, ez az óra a fiamnak ment volna, de lehet neki meg nagy. A tab meg ennyiért megérte volna, de ahogy néztem azért ez egy belépő szintű cucc. Persze ne legyen elégedetlen az ember, aki most rendel, annak is még megéri ezt a plusz 20e Ft-ot, a tegnapi ár pedig iszonyat bomba volt.
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
Ezért nem mertem megrendelni, mert ilyenkor szokott az jönni, hogy bocsi, de elrontottuk, így csak az egyiket adjuk.
Én az órát választanám most, de így nem fogom visszavinni, mert az idő amit beletettem, meg bele kellene tenni, már nem biztos, hogy megéri. Visszavinni a mostanit, megvárni az újat (amúgy mennyi lehet a szállítási határidő?), addig visszaköltözni a régi telefonra, újra okmány iroda a DÁP miatt stb. Szóval akkor marad ez. Most tartok majd 2 napnál 1 töltéssel úgy, hogy tegnap nagyon sokat nyomkodtam, mert átraktam a cuccaim, meg minden mást. Melegedni egyelőre normál használat mellett egyáltalán nem melegszik, mikor töltés közben ment az adat másolás, akkor egy kicsit, de nem volt vészes.
Egyelőre a gyári műanyag átlátszó tok van rajta, de azért vennék rá valami kevésbé csúszósat. Van erről tapasztalat már bárkinek?Nekem ma hozza a futár órával, tabbal.
De tény, így már nem biztos hogy érdemes foglalkoznod vele. Főleg, hogy az órát sokan szidják a fórumokon. Lehet én is maradok a jó öreg 2 hetes akkuidős Huawei Watch GT3 Pro-nál.
-
Kobak 27
tag
Ezért nem mertem megrendelni, mert ilyenkor szokott az jönni, hogy bocsi, de elrontottuk, így csak az egyiket adjuk.
Én az órát választanám most, de így nem fogom visszavinni, mert az idő amit beletettem, meg bele kellene tenni, már nem biztos, hogy megéri. Visszavinni a mostanit, megvárni az újat (amúgy mennyi lehet a szállítási határidő?), addig visszaköltözni a régi telefonra, újra okmány iroda a DÁP miatt stb. Szóval akkor marad ez. Most tartok majd 2 napnál 1 töltéssel úgy, hogy tegnap nagyon sokat nyomkodtam, mert átraktam a cuccaim, meg minden mást. Melegedni egyelőre normál használat mellett egyáltalán nem melegszik, mikor töltés közben ment az adat másolás, akkor egy kicsit, de nem volt vészes.
Egyelőre a gyári műanyag átlátszó tok van rajta, de azért vennék rá valami kevésbé csúszósat. Van erről tapasztalat már bárkinek? -
mcs
veterán
Az már nem lesz global verzióban, nem?
Én berendeltem a Pro verziót, az Ultra megérte volna a felárat, de 235g tömegtől megijedtem, szokott fájni a csuklóm a nehéz telóktól. Bár igazából annyira nincs messze egymástól most a Pro meg az Ultra, de ahogy látom mindenki az ultrát akarja.
A HyperOS-tól félek, főleg ColorOS után, meglátjuk élhető -e már.
Az Ultra kamerában alapvetően jobb, és a mélynyomó vagány extra.
Rá se ránts, hogy súlyosabb.
-
maciajeges
csendes tag
Már csak az egyiket lehet plusszba, legalábbis most úgy tűnik. Vagy óra vagy tablet
. Pedig este tépelődtem rajta 
-
South Velen
addikt
Az már nem lesz global verzióban, nem?
Én berendeltem a Pro verziót, az Ultra megérte volna a felárat, de 235g tömegtől megijedtem, szokott fájni a csuklóm a nehéz telóktól. Bár igazából annyira nincs messze egymástól most a Pro meg az Ultra, de ahogy látom mindenki az ultrát akarja.
A HyperOS-tól félek, főleg ColorOS után, meglátjuk élhető -e már.
-
IQfályter
aktív tag
Én elengedtem.Bár alig aludtam miatta. Megvárom az OP- 16 -ot.
-
South Velen
addikt
Mostmár vagylagos lett. Vagy óra vagy tablet. Szerintem eredetileg is így akarták.
-
South Velen
addikt
Ha csak az a gond, hogy nem leszel otthon, rendeld meg és a GLS-tol kapott linken módosítsd a szállítást.
Asszem egy hétre előre lehet, bár nem vagyok benne biztos. Vagy át lehet irányítani boxba is és egy hétig tárolják. Persze ha valami miatt nem megy akkor áll benne a pénzed.
-
yanna
addikt
Akarod!
A hülyének is megéri.
Bocs mindenkitől! 
-
Sasa WRC
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ !!! DOBOZOS /Számítógép + Monitor/ FÉLÁRON! ThinkCentre M70s SFF i5-14400, ThinkVision 24" FHD
- BESZÁMÍTÁS! HP 250 G8 FHD Üzleti notebook - i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 15 ANV15-52 Gamer notebook - Ultra 5 210H 16GB RAM 1TB SSD RTX 5050 8GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
) . Igazából minden király lenne, mostanra már egészen összebarátkoztunk, de... egyszerűen égeti a szemem a kijelző. Én tényleg nem tudom, hogy a dithering vagy ez az új technológia amit a TCL használ a fényáteresztésnél, de emiatt muszáj leszek megválni tőle. Nyilván 1 vagyok az 1000-ből aki ilyen érzékeny erre, bár redditen olvastam már egy másik magyar tulajtól, ő egy F9 Ultra-t küldött vissza emiatt. Meg anno az F8 Ultránál is említette pár user (szintén TCL RGB kijelzővel)
Kamera miatt van a 15 Ultra az F8 Ultra mellett. Van ami ebben, van ami abban jobb, sajnos a kettőt össze gyúrva lenne az igazi. Amúgy előtte sokáig Honor Magic 6-7 Pro volt, az sem volt gyenge hangszórókban, de az F8 Ultra lazán felettük van.
Sziasztok fórum társak, nekem is működött RentechF9 kuponjával és kaptam 20.000 Ft kedvezményt. Izgatottan várom. Egy iPhone SE2022-t és egy öregecske Galaxy S20 Ultrát vált majd, így a méret nem lesz akadály. Blotwareket majd PC-n keresztül kiütöm róla.
Viszont az is működik -20 ezer. Legalább aki most akar venni láthatja!

Csak ennyit