Hirdetés

2020. november 29., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) klepto


klepto
addikt

Az egyik bolt előre összeállított feltünően olcsó konfigjába az alábbi vga-t adja: Savage 8. S3-ról már hallottam, de S8-ról még nem. Ki hallot már róla, vagy ki látott ilyen kártyát?

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#2) khalox válasza klepto (#1) üzenetére


khalox
őstag

2 db Savage 4 egy kártyán? :D

Szerintem elírás.

(#3) biker válasza klepto (#1) üzenetére


biker
nagyúr

van ilyen, legjobb tudomásom szerint.

sőt, van Savage IX, Savage MX, Savage Pro, Savage 4, Savage16(???), Savage 2000.....
Twister, ProSavage, SuperSavage, stb

sajnos az s3-on sincs bővebb infó a kártyákról.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Csomagoló gép szerviz | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4) Turmoil


Turmoil
senior tag

''VIA ProSavage desktop chipsets build on the strengths of VIA's market leading discrete core logic solutions by integrating the ProSavage4 (PC133 SDRAM) and ProSavage8 (DDR SDRAM) graphics accelerators into the chipset North Bridge, alongside an external AGP 4X port.''

[L]http://www.via.com.tw/en/ProSavage%20Chipsets/prosav_index.jsp[/L]

Ha jól sejtem, akkor az S3-tól származó integrált videochip, SDR-es verzióban ProSavage4, DDR-esben ProSavage8 névre hallgat.

Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.