Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91880) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Sziasztok. Öcsém gépújítás előtt áll, már sikerült összeválogatni egy megfelelőnek látszó gépet, viszont kellene bele még egy videokártya is, ehhez kérném a segítségeteket.

Tehát, amiből fog állni a gép:

- ASUS P8H77-V LGA 1155 Intel H77 alaplap,
- Intel Core i5-2400 3.1 GHz LGA 1155 processzor,
- Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz

A többi alkatrész maradni fog a korábbi masinából, ezen felül csak egy SSD fog bekerülni, plusz a VGA, amit ajánlotok hozzá. A táp még kérdéses, lehet, hogy abból is új lesz véve, most perpill nem tudom a jelenleginek a típusát, de majd később megszerzem a pontos adatokat tőle.

A gépet főleg MMORPG játékokra fogja használni, meg filmnézésre, magyarul semmi extra cucc, viszont azért jó lenne, ha FullHD felbontás mellett ezeket a játékokat nem nagyon kellene lebutítani.

Pénz tekintetében jó lenne, ha 20K alatt lehetne maradni (de plusz egy-két ropi belefér, ha úgy van). Használt nem kell, új érdekelne, elsősorban nVidia-ra gondoltam, de AMD is szóba jöhet, ha van megfelelő alternatíva.

Előre is köszönöm. :)

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.