Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90533) Hunork válasza Balion (#90531) üzenetére


Hunork
veterán

Gondolom a Digitalfoundry-ra gondolsz. Hát nem tudom, én most leültem, minden játéknál kijegyzeteltem 4 mérést, és nekem a 3GB verzióval 6-8 fps jött ki átlagban, úgy, hogy a Hitman esetében a 470 messze elhúz. De ez meg természetes, mindig lesz egy-két olyan játék, mely nagyon eltérő sebességgel fut a két architektúrán, ez benne van a pakliban. És ahány teszt, annyi tesztgép, annyi eredmény.
(Cimborám Sapphire fan, mindig tőlük volt kártyája, megvette a 470 8GB változatát, és teljesen más eredményeket kap a saját gépén, mint a tesztekben - jobbakat -, pedig i5-4690 van a VGA mellett)

Tényleg nem lehet jót mondani, te döntöd el, melyik a szimpatikusabb. Egyikkel sem lősz mellé, ha szabad így fogalmazni, mindkettő esetében folyamatos játékot fogsz kapni FHD felbontáson.

Mondjuk én jobban szeretem az olyan teszteket, ahol pl a FRAPS programmal szépen kimérnek mindent, és látható a minimum fps is, mert azért az határozza meg, hogy milyen "lassulásra" lehet számítani az adott GPU-val.

De most is azt mondom, hogy ha már 1060, akkor a 6GB verzió az ajánlott. Számos játék van, amelynek kell a 3-4 GB, de akár a több vga memória.

[ Szerkesztve ]

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.