Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88990) mámeginmiva


mámeginmiva
csendes újonc

Helló mindenki!
Mostanában fontolgatom, hogy fel kéne frissíteni a gép összetevőit.. amit igazából nem feltétlenül tennék meg, csakhogy iszonyatos hangot ad ki játékoknál.. Még egy teljesen "alapnak" nevezhetőnél is, aminek nem túl vaskos a gépigénye. A búgó hangot pedig a videokártya felől hallom. Első körben az volt a javaslat, hogy még egy ventilátort csapjak hozzá a géphez: megtörtént, a hang újra és újra jelen volt még mindig. Második körben a meglévő ventilátort cseréljem le (nem azt, amit bővítésként vettem): ez is megtörtént, hang ugyanúgy maradt. Mivel szoktam géjmelgetni, ezért baromira zavaró tud lenni az agykaparászós hang, főleg órákon át..

Néhány infó a jelenlegi összetevőkről:
vid.kar.: Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X 1G GDDR5 PCI-E
proc.: AMD Phenom II Quad-Core 945 3GHz AM3
alaplap: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H
telepített memória: 4G

Szóval, ezekkel kellene kompatibilisnek lennie a karinak.. Nyilván egy erősebbet szeretnék, ami megállna mondjuk max. 40E körül. Nem muszáj elérnie az árhatárt, ha van olcsóbb, ami erős.
Nem tudom, esetleg másnak is volt-e hasonló búgóhangos problémája.. Egyáltalán tuti, hogy a videokari a hibás? Nem vagyok nagy infós, csak onnan hallom a hangot.. és mivel a ventilátor cseréje, + 1 ventilátor hozzáadása nem oldotta meg a problémát, feltételezhetően mással van a baj.

"Just for a day, on a day like today.."

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.