Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86540) up válasza giornalista (#86498) üzenetére


up
senior tag

giornalista, köszi. Nem szeretnék rá sokat költeni, mert akkora szükségem nincs a sztorira :) Megnéztem pár ajánlott kártyát, de az 55+ egy ki nem kényszerített vásárlásra sok.
Azért írtam az eredeti kérdésben, ha már érdemi előrelépés 7790-hez képest, az elég. Érezhetően gyorsabb/szebb, esetleg kevesebbet fogyaszt, ilyesmi. Nem feltétlen a maximum, amit a gép elbír. Lehetőleg új. Végső soron lehet használt is. Árat direkt nem írtam, arra voltam kíváncsi, hogy hol kezdődik ez az "érdemi előrelépés". Erre a gépre túl sokat áldozni már egyébként se érdemes. Főleg újra gondoltam (gari miatt), de megbízható helyről akár aprós is érdekelne (mint anno Gianni).

De lehet, hogy kicsit elszámoltam magam. Azt gondoltam, hogy ha 2013 decemberben, azaz lassan három éve bótban 30k körül vettem a 7790-et, akkor mostanra lennie kéne kb. ugyanannyiért olyannak, ami minden tekintetben szétalázza, de akár olcsóbban is. Ha meg 55k fölött kéne fizetni a komoly előrelépésért, akkor 3 év alatt semmit se fejlődtünk? :D Kicsit filozofikus, ezért off-ként írtam ezt, nem neked kritika. A segítségedet köszi :)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.