Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79552) SunMount3r válasza Csupingo (#79548) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

És Pécsi gyerek:

Pl. a Talos Principle 720p-ben elég jól elfut, persze minden Low-n, csak egy beállítás van ami Medium (auto config-al állította be magának így a gép), persze vannak beröccenések, de egy ilyen játéknál ez kevésbé zavaró. De még így is elég élvezhető a grafika, de szeretnék belőle többet kihozni, meg más játékokból is.

Nem feltétlenül a legújabb játékokat céloznám meg, de ahol van normális optimalizáció/skálázhatóság, ott azért még van esély, hogy be lehet lőni egy játszható beállításra őket. Persze a 9800GT-vel már egyre kevesebb, főleg, hogy a legtöbb újabb játék már csak DX11 only, így el sem indulnak nekem. Ezen a téren mindenképp jól jönne a GTS 450. Amúgy max 720p-n játszanék, nekem ez elégnek tűnik (még a 40"-os H6400-as TV-n is, mert újonnan csak azon játszom :) ), de ez alá sem akarok menni.

És amúgy van egy rakás játék még a régebbiek közül, ahol szintén jól jöhet az extra sebesség, nem csak a 2015-2016-os felhozatalra kell gondolni.

Ezt a Xenon-os megoldást meg már nekem is ajánlották, azzal együtt, hogy egyben le is beszéltek róla (mert, ahogyan azt itt is írták, manapság már senki sem fejlesztene 775-ös config-ot, stb, stb... :U ), de ha egyszer az ember nem tud még egy új konfigra költeni, szerintem nem nagyon van más -és jobb- megoldás.

Egy kis extra kakaó mindig jól jöhet és én is úgy számítom, hogy azért egy 3GHz-s Xenon csak hozzá ad valamit a teljesítményhez egy Core 2 Duo után, pláne egy-két fokkal jobb videokártya csere mellett.

De várom még a véleményeket pro és kontra és köszi! :)

A vitatott kérdés továbbra is, hogy a 2.5GHz-s C2D proci mellett fogok e teljesítmény javulást tapasztalni a GTS 450-el? :F

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.