Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78202) MrDerekas válasza Czvik2.0 (#78198) üzenetére


MrDerekas
addikt

Réges-régen egy távoli galaxisban....
Több hónapos kutatómunka kellett egy friss hardvertömeg várálását megelőzően, hogy az abból épített szívünkcsücske jól muzsikáljon.Az alaplap, processzor, videókártya és hangkártya egy egységbe történő képzésénél, elsődleges volt a szempont, hogy kompatibilizáljon mindegyik, minddel. De fejlődtünk mára, jól leképezhetőek az irányok, elég könnyedén tudunk variálni a pénzért, megvenni bármit, merthogy a leírások, specifikációk garantálják nekünk az örömöt, hogy majd egyben is látjuk - mit látjuk, egyenesen tobzódunk a rapszódikus gyönyörben - elménk akaratával megálmodott, pénztárcánk vajúdásával megszületett, két értő kezünk által megformált bit-lakást. Ez működhetett egyre nagyobb körbe ahogy lecsökkentek stílusok. És pangás van. Fejlődik minden, egyre hiperebbek, hipeoltabbak leszünk, de valahogy nincs meg az íze annak a nagyon régi dolognak, Az élménynek az érzete.
Ezt nagyon helyesen fel is ismerték a gyártók, ezért furfangosan elhelyezett tekercseket szereltek be az újabb hardwerekbe, mely ha egyedül érezvén magát, egy speciális jelkód tömegével, az emberi hallóküszöb kényes határán szórja szét a párválasztó, illetve párkereső kis zenéjét. Ez a számunkra olykor érthetetlennek tűnő zaj, az eszköz kedélyéhez, hőmérsékletéhez, valamint a munkára fordított erejével, kissé parabólikusan arányos. Ekkora már persze ismerjük kicsiny eszközünk jelét és így felvértezve, bátorodva mehetünk levadászni a következő részegységet, ami hangja alapján beazonosíthatóvá válik. Persze lehet néhány frekvenciát nem jól azonosítottunk s ezzel ismét csak a jeladást, azaz a cicergést hallgathatjuk az újabb vadászatra indulás előtt.
Hála a gyártóknak, ismét sokan, és nagyon örülünk, hogy teremtettek nekünk ilyen kompatibilitási anomáliát. Soha többé kompatibilitást, csendesen és jól működő eszközöket, és gyors garanciáztatást, mert akkor a múltunkat semmisítik meg örökre. Le a nem cicergő videokártyákkal!!!!
:W
Gondolom ez meg is magyarázza a codegen tápos cicergést :D :C

[ Szerkesztve ]

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.