Hirdetés

2020. augusztus 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-07-18 19:28:24

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78047) Respen


Respen
(csendes tag)

Üdv!

Adott a következő lap és proci:
AMD Phenom- 2 955 X4 BOX Black
Gigabyte MA770T- UD3P

Nem mai darabok, jelenleg egy SAPPHIRE Radeon HD4870 Vapor-X 1GB van a gépben, de kezdem egyre inkább kevésnek érezni, viszont az új konfig vásárlásának még legalább 1 évig nem lesz itt az ideje, így áthidaló megoldásként gondoltam egy VGA cserére.
Ennek megfelelően azért túl nagy összegeket nem szeretnék költeni, meg amúgy sincs sok értelme a jelenlegi konfig mellett, így olyan 25-30 ezret gondoltam rászánni egy (valószínűleg használt) VGA beszerzésére. Kb. azt olvastam, hogy a Phenom II 955 kb. egy HD 7850-es szintig még meg kb. lépést tud tartani a VGA-val, efölött már nem sokat profitálok belőle, így egy HD 7850 (esetleg ha jó áron látok, 7870) vagy egy GTX 660 Ti körüli kártyát vennék ebből a pénzből.

Leginkább megerősítést keresek, hogy van ennek értelme, az új VGA-t ki tudja hajtani a proci, és tényleg érzékelni fogom-e a teljesítményjavulást.

Nem vagyok egy hardcore játékos, és amúgy sem cél, hogy legújabb játékokat magas beállításokon vigye, de azért nem árt, ha az új gépig még el tudjak játszogatni mondjuk medium közeli beállításon azzal, amihez éppen kedvem támad. (általában Full HD-ben, de nyílván itt is kompromisszumképes vagyok)

Előre is köszi a válaszokat!

Edit: azt elfelejtettem, egy 500W-os FSP táp van a gépben.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.