Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76552) Rivyan válasza afelaldozhat (#76539) üzenetére


Rivyan
csendes tag

Bár nem most volt, de a GTX 760 előtt egy HD5850-es karim volt. Nem volt egy erőgép, de pl. amikor kijött a WildStar, akkor az ugyanolyan kaliberű NV-ken radikálisan jobban futott a játék.

A másik negatív tapasztalatom, hogy egy cimborámnak AMD-s, relatíve erős lapija volt, integrált + dedikált kártyával. Amikor kijött a GTA V, akkor az összes, nem legújabb AMD-s laposon behalt: nem tudott indulni, mert az AMD Enduroja nem tudta kezelni a játékot, és mindenképpen az integrált Intelen akart elindulni, amin viszont nem tudott, így error-ral kidobta az embereket. Többen próbálták mindenféle módon forceolni a dedikált kártyát, de nem sikerült. Több hónapig volt ez a gond, és még mindig nincs kijavítva, pedig már 1 éve jelent meg a játék. Az ehhez hasonló helyzeteket akarom elkerülni mindenféleképpen.

A várakozást azért tartom neccesnek, mert fél év alatt zuhanni fog a 760-osom értéke, mivel egyre csökken a gari ideje. Mivel egyetem mellett nem igazán tudok félretenni, és majd nyáron venni egy sokkal drágább kártyát. (gondolom nem 90 körül fog mozogni az új széria 970-essel megegyező darabja)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.