Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73986) kriszbon válasza meta91 (#73983) üzenetére


kriszbon
őstag

Most azt mondom, fogadd meg gtamate2 javaslatát, és vegyél Xeon procit itt az aprón használtan, mert vannak megbízható segítőkész eladók.
A proci meg elég nehezen szokott tönkremenni, főleg ha rendesen teszteltet veszel.
Akitől én is vettem 2-őt is, most is árul tuningbarát Xeont (E5430@3.72GHz) a te lapodban lehet nem érné ezt el, de biztos megközelítené.
Nem kell semmit fabrikálnod, és ha kéred a biosba is beleírja a mikrokódját a procinak, neked csak frissítened kell vele(de ez sem biztos hogy muszáj).
Dobsz még bele minimum 2GB ramot használtan, mert ezek sem igen mennek tönkre.
Akkor akár nézhetsz bele komolyabb kártyát is , amit esetleg az új gépedben is tudsz használni mikor összejön a platformcsere, de a mostaninál is jól jöhet az erősebb kártyával megtámogatni a procit.
A kinézett kártya amúgy sem valami jó, mindenképpen GDDR5-ös kártyát nézz, és itt az aprón árulnak garival is jó kártyákat emberi áron(azt is itt vettem én).
Mivel most nincs lehetőséged platformot váltani, próbálj meg kompromisszumot kötni a használt alkatrészekkel, mint ahogy írják újat nem érné meg, kivéve talán a Vga, de akkor meg sokra jössz ki a végén ha jót akarsz.
A te dolgaidat is el tudod adni valamennyiért, és akkor aránylag olcsón hozzájutsz egy elég használható konfighoz, amiből még később tudsz is használni valamit,az én konfigomat is így hoztam össze amíg nem tudok váltani.
Nézd át ezt, és döntsd el [link] :R

[ Szerkesztve ]

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.