Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61137) Nazara


Nazara
őstag

Hú, micsoda cicaharcot inditottam egy sorok között elejtett szvsz megjegyzéssel. :DDD

De menjünk szépen sorjában:

(#61125) haypro: Én speciel nem a feature-ökre gondoltam, hanem a szélesebb memóriabuszra és a több memóriára, mert ezek magasabb felbontáson előnyt jelenthetnek (Persze, ha nem birja a GPU, akkor mindegy).

Az új játékokhoz: Nem szoktam szinte semmivel sem Day 1-on, vagy környékén játszani. Egy kezemen megtudom számolni, hány terméket vettem előrendelésben az életem során, (2= FIFA 14 és 15) de mindkettő kiválóan ment a 7770-en. Bőven megvagyok a leértékelt, tavaly megjelent játékokkal, igy nem zavar, ha eleinte drivergondok vannak az AMD-nél. Hozzáteszem, szinte még sose volt bajom egyik oldalon sem az illesztőprogramokkal.

(#61126) Speed(R) : Láttam a linkelt hirdetést, csak sajnos nem pesti vagyok, posta meg ugye nincs. Viszont van hasonló, kicsit drágábban, arra lehet lecsapok. Annyi lenne a kérdés, hogy ez a Gigabyte R9 280X WF3 OC 3GB hány CM-es kártya? Házamba elvileg 28 centi a max, de erről a kariról nem találtam még infót.

(#61128) haypro:

A lényeg az, hogy az AAA címek 80%-a zöld kártyákon jobban megy.: Igen, és pont ezért hajlanék talán én is a zöldek felé, de ha a konkurenciánál ugyanazért a pénzért, vagy esetleg kevesebbért (még ha használtan is) találok erősebb karit, akkor végülis jobban járok FPS terén is, nemde? (De legalábbis rosszabbul nem)

(#61134) Peat;): Köszi, már követem a topicot, de mivel még kicsit tényleg sokba kerül, várok vele. Ha meg közben sikerül egy használt AMD-t összehozni, akkor meg tárgytalan.

:R

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.