Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41806) Pool_


Pool_
tag

Sziasztok!

Lenne egy alap netezős filmnézős gép, amiben egy AMD A4-5300 proci van. VGA nincs benne, a proci IGP-je van használva. Ez így tudásban/sebességben elég is, azonban valamiért nem tudom életre lehelni egy vadiúj philips lcd TV-vel a HDMI hangot. Sajna azt írja a catalyst hogy nincs olyan eszköz csatlakoztatva ami támogatná a hangot. Ami ugye nem igaz. Más TV-vel működik, és a TV-n is jó a HDMI bemenet, tehát a kettő nem szereti egymást valamiért.
Új TV-t nem vennénk nyilván, így szeretnék egy nvidia kártyát a gépbe. Sajnos nem vagyok tisztában a mostani felhozatallal, szeretném minél olcsóbban megúszni. Tudásban nem nagyon kell több mint amit az IGP (HD 7480D) nyújtott, viszont annál kevesebb sem. Tudnátok ajánlani valamit?
Filmnézésre lenne használva, illetve jellemzően youtube videók és netezgetésre, játékra nem igazán, photoshop meg videókonvertálgatás sem játszik :)
Olyan is érdekelhet ami már újonnan nem kapható, nekem a használt is megfelel ha találok mondjuk HA-n. Talán ez lenne a legkézenfekvőbb is mivel kényszermegoldásról van szó, csak nem értek hozzá sajnos.

Ami még lényeg hogy legyen rajta egy HDMI kimenet, és egy VGA vagy DVI vagy mégegy HDMI.

Köszönöm előre is ha segítetek :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.