Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19601) AAntii válasza Buci21 (#19599) üzenetére


AAntii
őstag

Lehet belevágok a bányász bizniszbe, oda az egy nagy kártya nem kifizetődő, matekoztam rajta egy keveset, szerintem a 7770 a legjobb választás jelenleg, ha a melegedés nem vészes, akkor rögtön 3.

@marinea: nem tudom milyen lenne praktikus, de hajlok afelé, hogy valami hőcsöves. Volt fent egy hete fillérekért 2 db vapor-x, de sajnos azokra lecsaptak. Venti: oldalt van 2 db 14 centisnek hely, felül van jelenleg is egy 14 centis, hátul egy 9-esnek van hely, elől meg ha minden igaz szintén egy 14-esnek. A ház ilyen, de a jelenlegi konfigom mellett nincs benne egy venti se (a tartozék fölsőt leszámítva), mert így is minden hűvös, akkor meg minek kerregjenek. :)

@SutPet: a hongkongiak egy évet adnak rá alapesetben (észak-amerikai értékesítés esetén 2 évet), ezen felül ahonnan veszed, ott lehet mellétesznek még valamennyit, tehát elsősorban a vásárlás helyén nézd. Ha Hist vennék, akkor már Iceq-t, a sima fan szerintem semmivel sem jobb, mint az msi, sőt, alighanem az msi a hőcsöves hűtés miatt jobb is.

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.