Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17024) TechN7ne válasza Buci21 (#17022) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

Véleményem szerint valahogy elkerültek az Nvidia kártyák téged ,és gyakrabban csak AMD kártya fordult meg kezedben. Gondolom ha vettél is kártyát,inkább AMD mellett döntöttél ,és őt ápolgattad,használgattad nagyrészt. Valahol ebben biztos is vagyok,mert különben nem mondanád ezt. Nekem is az életem közé tartozik a pc cuccok átvétele,eladása,tesztelése, javarészt már csak magánszemélyként itt az oldalon is. Utóbbi időben is csak AMD kártya fordult meg nálam, és faterék szobájában is egy AMD/AMD konfigot raktam össze,nem egy "gamer",csak egy átlag felszanáláshoz minimum követelmény szerintem (AM3 X450 @ Phenom II X4 B50 - HD6670 1GB GDDR5).

a) Élénk és színmélységi különbséget csak különböző márkák és szériák közt vettem észre ( DVI-D és HDMI)
b) Microlaggolás az AMD kezdetleges szereplője,ezeken megfelelő driver-el tudunk segíteni. Általában kissé hosszas keresgélés és tesztelés után a béta verziók szoktak megfelelni. Természetesen ez függ a kártya korától,márkájától és az operációs rendszer típusától.
c) Általában Nvidia-ra szinte mind1 melyik driver-t rakom fel,operációs rendszernek megfelelően kitűnően üzemel. Microlaggolás nem nagyon van (kivétel kompatibilis hibáknál),inkább egyenletesen folyékonyabb grafika feldolgozás,ami teljes mértékben érezhető megfelelő körülmények közt.

Egy mondatban is meglehet fogalmazni az egész témakört,hozzáértőbbek szempontjából.

"AMD-t azért veszik mert olcsó ,és nem azért mert jobb a másiktól(Nvidia-Intel)."

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.