Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#138012) dualface válasza koko52 (#138010) üzenetére


dualface
tag

"A diplomás irodisták"

Ezt a kedvencem, nagyon trendi dobálózni vele melós körökben, de kissé demagóg.

Sajnos vannak olyan diplomás irodisták, akik elhesszelik a napot, úgy hogy alig csinálnak valamit, meg vannak akik egész nap meg sem állnak. Mi diplomás irodistaként napi 8 órát dolgozunk. Papíron. Ennyit szabad. Túlóra nincs, pótlék nincs. Az más kérdés, hogy ha úgy van bent kell maradni este 8ig vagy 11ig, mert a gépnek működnie kell még ma. Projekt határidőbe bele kell férni. Projektköltségbe bele kell férni. Meg kell szervezni 8-10 ember munkáját, meg a szükséges erőforrásokat, hogy minden klappoljon. Mellette a beszállító által elbeszott alkatrészeket, lehetőleg saját kezűleg kellene megoldani, gépet összeszerelni, mert már nincs melós, meg ha lenne is neki ki kell írni 6-8 órát a feladatra....jó akkor bent maradok plusz két órát és megoldom.

Nekem az a tapasztalatom hogy az a hesszelős fajta irodistából van sokkal kevesebb és gürizősből több, de mivel kevés helyen dolgoztam eddig, így ez nem országos reprezentatív.
Ellenben nagyon sokat dolgozok együtt melósokkal, és az arány mintha fordított lenne.
plusz ha lejár a munkaidő szerszámot eldobják és szia. Nem számít mit és hogyan hagy ott amikor végez. Nem érdekli mennyi a selejt. És vannak nagyon jó melósok akikkel jó együtt dolgozni és szakmailag is lehet rájuk számítani. Sajnos nálunk ők nagyon kevesen vannak.

Szóval erről ennyit.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.