Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123270) NightGT válasza twice (#123265) üzenetére


NightGT
senior tag

Szia!

Láttam már tegnap a kérdésed a milyen gépet vegyek topicban...szintén türelmetlenként írom a választ. (bár lehet, hogy téged más szorít jövő hétre)

Az a helyzet, hogy az 5700XT-t a referencia hűtéssel egyöntetűen lehúzták/nem ajánlottnak minősítették a mértékadó youtube-os arcok...ha jól rémlik, akkor 5000RPM-et tud rajta a blower, és terhelés alatt odáig el is megy :) Ha nem zavar, hogy beköltözik egy fogorvosi fúró a szobádba...

Persze később valóban lehet rá aftermarket hűtést építeni, van benne tapasztalatom...ajánlom ezt az utat akkor, ha kemény mazochista vagy. Legalábbis nekem eltartott egy darabig, mire elégedett lettem a végeredménnyel (pedig azt a szintet egy jobbfajta custom kártya simán hozza - garival)

És mint ahogy az asztali topicban mondták, egyelőre a 2070 Super-ekre is csak rendelést vesznek fel...mire azt kézhez kapnád, addigra lesznek 5700XT custom-ok is.

Egyébként 185ért valóban van 2070 Super Ventus, de hogy az a hűtés annak megint mire elég...én jószívvel ez alá nem mennék belőle...

Edit, tldr: hacsak nem valami elkerülhetetlen kényszerít arra, hogy jövő héten leadd a vga rendelést...akkor bizony várd meg, mit hoz ki pl. a Sapphire az 5700XT-ből.

[ Szerkesztve ]

Speed is the only truly modern sensation

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.