Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Megéri AC66U B1 -et váltani AC86U-ra ....?
Ha külföldön veszek routert akkor az Asus garanciát tudom valahol Magyarországon érvényesíteni?
Ezért kérdezem: [link]
-
tucsok.
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Értem, köszönöm.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Melyik eszközzel tudnám kihasználni a teljes sebességet Asus vonalon?
-
tucsok.
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Oneplus 5, Iphone 6s, Dell 7559 mindig, Samsung tv Marantz cmr611, Huawei M2 tablet néha.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
ok, 5Ghz- lenne kettő telefon, egy notebook mindig. Ritkán 2.4 Ghz-n egy tv, lifestyle készülék. Ezeket ebben a felállásban elviszi szerinted? Minden WIFI-n megy.
Köszönöm

-
tucsok.
senior tag
Szeretnék Digi 100Mb csomagot Digi 500-ra váltani, jelenleg egy ASUS AC58U[link] routerem van. Ez a router ki fogja szolgálni a Digi 500-as netet?
-
tucsok.
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen, most van Asus rt-58ac routerem arról váltanék. Mit javasolsz?
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok! Asus ac58u szeretnék váltani, mit javasoltok? Fontos az 5GHz mert társasházban lakom, torrentet tudnia kellene mókolás nélkül, hosszú távra. Kb100nm lefedés minimum 6 kliens kezelés, USB port, távoli elérés, legyen gyors.
Köszi előre is. -
tucsok.
senior tag
Tudtok ajánlani univerzális fali tartót router-hez egyébként Asus-hoz kellene, olyanra gondoltam ami eltartja a faltól a szellőzés miatt.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi

-
tucsok.
senior tag
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy cserére szorul az asus rt-ac66u routerem, mit ajánlanátok helyette?
Fontos a stabil működés, 5Ghz is kell, nyomtató szervert is tudnia kellene. Tégla ház, 2 telefon, 2noti, tv, life style készülék, stb kiszolgálás a cél. Online játék, plusz letöltés, youtube egyidőben kiszolgálása vezeték nélkül. Hosszú garancia, és honnan érdemes beszerezni? -
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ok
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi

és melyik vpn szolgáltatót ajánlanád ha routerre szeretném rakni a vpn-t? az astrill pld. ajánlott?
-
tucsok.
senior tag
Asus RT-AC66U-ra milyen firmware elérhető és stabil?
-
tucsok.
senior tag
srácok melyik a jobb vétel hosszú távon?
1 Asus RT-AC66U
2 Asus RT-N66U
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
köszi
egyébként kábel csere volt... -
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tanácsot szeretnék kérni. Szerinted mi lehet a gond, hogy a Nas-ra csak 2.5MBs-el tudok másolni wifi-n? Router ASUS rt15nu a karácsonyi ajándékom. Windows intézőben másolok. Próbáltam kábellel is de ott sem megy 6MB/s-nél fentebb.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
köszke

-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia! lenne még egy kérdésem, mint mezei user hosszú távon hátrányos lehet ha olyan routert veszek amely nem tudja az 5ghz-t?
Illetve a nem gigabites router hibája, hogy csak 2Mbs-el másolok noti és nas között?
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem láthattad, mert priviben írta nekem a tapasztalatot én most megosztottam....

-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rhino666 kolléga használja az általad linkelt firmwaret az Asus RT-N56U routerrel idézek tőle:
"Szerencsére van alternatíva, ezzel már lassan egy hónapja megy gond nélkül, így már teljes értékű a vas (110MB/s másolás hálózaton belül). De azt hallottam, hogy pl. Tomato-t is lehet rá rakni, csak nem volt mostanában időm az ilyesmire (sem), örültem hogy egyszer belőttem és azóta teszi a dolgát ahogy kell."

Ő ezt válaszolta a kérdésemre, illetve azt írta hogy gyári firmwarerel nem használható stabilan a Asus RT-N56U.

-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Gondolom a RT-N15U-ra több firmware-t tudok tenni ugye?
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
E-kettő közül melyik a jobb vétel: Asus RT-N15U 300Mbps Wireless router és Asus RT-N56U Black Diamond wireless router

Ár-érték arányban, és tudásban melyik lenne a jobb vétel hosszú távra?

Köszi a választ előre is.

-
tucsok.
senior tag
Srácok!
A kettő között mi a különbség és melyik a jobb vétel: Asus RT-N15U 300Mbps Wireless router és Asus RT-N16 WLAN router, printer és média szerver

Köszönöm előre is a válaszokat

-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
néztem, de nem tudja az 5ghz-t
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
OK, OK csak az ára picit sok olyan 25ig gondoltam.... Esetleg ez: [link]
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Asus wl 500gp v2 routerem van, meg vagyok vele elégedve, de érkezik a családba egy Nas így a Nasról szeretnék filmet nézni. Jelenleg 25\10Mbites netem van Digis. Régebben ezen volt nyomtató is de most már nincs.
Milyen routert ajánlotok? Stabil gigabites routert szeretnék stabil gyári fw-vel, nem akarom mókolni.
Menne rá egy NAS, egy Ac ryan media player, kettő noti, kettő telefon egyelőre. -
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Asus wl 500gp v2 routerem van, meg vagyok vele elégedve, de érkezik a családba egy Nas így a Nasról szeretnék filmet nézni. Jelenleg 25\10Mbites netem van Digis. Régebben ezen volt nyomtató is de most már nincs.
Milyen routert ajánlotok? Stabil gigabites routert szeretnék stabil gyári fw-vel, nem akarom mókolni.
Menne rá egy NAS, egy Ac ryan media player, kettő noti, kettő telefon egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX