Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Sziasztok, adott egy 60/5 inviteles net és kábelen tényleg meg van a 60 megás letöltési sebesség, de wifin sajna csak 40 a plafon. Van egy TP-Link TL-WR841ND v8 routerem meg egy Dlink RT-n300-as de egyikkel se tud jelenleg többet. Valami beállítás lenne a hunyó vagy ennyi amennyit ki tudnak magukból csikarni?
-
royalka
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az Asus-al nem igazán vagyok megelégedve otthon olyan van és gyakran kell újra indítani hogy menjen rendesen. A panel méretét nem tom mert haveroméknál van ez a gond. De lehet hogy egy erősebb routert megvétele gazdaságosabb lenne a mostanit meg eladni. Legalább is amiket javasoltál ebből ezt szűrtem le.
-
royalka
őstag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
EgyTL-WR740N teljesít szolgálatot. Egy kicsi panel lakásról van szó, az eladó szerint elégnek kell lennie, hát ne lett sajna.
-
royalka
őstag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Nem cserélhető az antenna. Igen egy ismétlődő gondoltam én is csak nem tom h milyet érdemes venni
-
royalka
őstag
Sziasztok Jelerősítésre mit javasoltok? Csak egy kicsit kéne erősíteni a jelen mert fogható de néha eldobja a teló. Olcsónak örülnék nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX