Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
adika4444
üzenetére
Diver frissítés megvolt, próbáltam újabb és régebbi driver-t is. OS-t is újra húztam, de mindig ugyanaz a probléma.
A TP 1043NDv2-nek nekem már nagyon húzós ára van.

Igazad van, 100/50, elírtam.Mivel routerekben nem vagyok jártas, egy olyan buta kérdést tennék még fel, hogy igény esetén a wifi le is tiltható? (gondolom igen, de jobb ha megkérdem)
-
athomi
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem, kipróbáltunk egy laptopot, azzal nincs gond. 4 hétig működött a net közveztlen csatlakozással, aztán egyik pillanatról a másikra eldobta a kapcsolatot. Azóta csak pár mp-re csatlakozik a gép, aztán bont. Ha meg közbeiktattunk egy router-t, akkor meg megy szépen a net. Asrock alaplap...
-
athomi
veterán
Hello!
Valami nem stimmel az alaplapom hálózati részével, így közvetlenül nem tudok csatlakozni Digi-s netre, mert bontja a gép azonnal a kapcsolatot.
Digi 100/10-es nethez milyen router ajánlott? A TP-Link TL-WR841N-et néztem mint számomra megfizethetőt, de nincs az ajánlott listában, csak az ND típus. Van ennek valami hátránya?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX