Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Szuh
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Elvileg routerként üzemel, jelenleg 3 gép van rákötve.
-
HUN_Szuh
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az igény igazából az amit leírtam. Az árral úgy vagyok, h amennyire utána néztem nashoz gigabites router kell, azok meg elv ilyen 15-20k tól vannak. Semmi szomszéd, család v kiskutya nem fogja használni, csak én. A wifi az nem prioritás. Az alap koncepció, h szeretnék egy nast és ehhez kell egy stabil router, de nem tudom mennyire lehet probléma a fent emlitett Huawei eszköz.
-
HUN_Szuh
tag
Sziasztok!
Nem rég lett bekötve egy Huawei HA35-11. Én erre szeretnék rákötni egy routert, amiről menne egy gép és egy nas (ha minden jól megy egy Synology ds216se v ehhez hasonló, 2X4 tb wd red winyóval). Fontos lenne továbbá, h stabil legyen.
Az alap kérdés, h egyáltalán kivitelezhető e, mert olvastam olyasmit, h az ilyen telekomos eszközökkel szokott probléma lenni, vlmint h egy ilyen rendszerhez milyen router ajánlott?
A segítséget előre is köszönöm!
(ha esetleg vlmi orbitális baromságot írtam le, akk bocsi)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX