Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
Multibit
üzenetére
Gamestreamhez szeretnék venni egy jó routert, azért néztem az ő listájukat, mellesleg nem értem, hogy asus honlapján is az n56u,n66u illetve ac66u nál a leírásban jelölve van hogy nvidia gamestreamre optimalizált, míg ac56u nál nincs ilyen, pedig ahogy te is írtad elvileg jóval erősebb

De nem foglalkozom vele, biztos menni fog vele rendesen! -
q2w3
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi, közben találtam egy helyet ahol most az ac56u 24.000 körül van. Van valamilyen ismert különbsége a az n56u hoz képest az ac módon kívül? Valamiért az nvidia által ajánlott routerek listáján szerepel az n56u, n66u illetve az ac66u viszont az ac56u nem. Csak érdeklődés szintjén érdekel, valószínűleg az ac56u-t fogom megvenni.
-
q2w3
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy dual bandes routert itthonra. Jelenleg a upc által biztosított wifi megy itthon ( 120mbit es csomag). Viszont van egy Nvidia Shield tabletem amivel lehet külső szerverről játszani, illetve saját gépről streamelni rá játékot, viszont ehhez 5ghzes router ajánlott. Sajnos 2,4 ghzen kicsit laggol a dolog, ezért döntöttem amellett, hogy veszek egy kicsit komolyabbat ami jó pár évig kiszolgál. Nézelődtem itt forumban és ahogy láttam mostmár elérhető áron vannak az ac-s routerek is. Kb 20-25 lenne a plafon, viszont az nvidia ajánlott routernek ilyen 50.000es kategóriás eszközöket jelölt meg, amennyit nem szeretnék fizetni. Tudtok olyan routert ajánlani aminek nagyon jó válaszideje van? Sajnos ilyen irányú tesztet sehol se találtam. Átlagosan 10-12mb/s sávszél kell a játékhoz, elvileg ezt bármelyik 5ghzes router tudja, viszont minél gyorsabb elérés kéne.
Eddig ac-s közül legszimpatikusabb a Tp-link Archer C5 vagy Asus ac52u. Esetleg ac nélkül Tp link wdr 4300 vagy Asus Rt 56u.
Ezek nagyjából egy áron vannak, melyik lenne a legalkalmasabb erre a használatra? Egyelőre laptopom csak 2,4 ghz et támogat de tervezek majd ott is valami frissítést eszközölni.Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX